Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
jachmel zial pneu mam doma a som na dva tyzdne mimo SR. Ale viem ze ked som to realne meral narychlo sublerov po nasadeni, tak sirka pneu bola pri RR 2,25 v skutocnosti 2,1palca a pri RR 2,1 to boli rovne 2palce (merane celkovo bocnice+stuple)
Keď počkáš tak dneska som objednával 30z oval aby som ho vyskúšal. S 32 oval som zatial dal všetko / v MK pri Častej / čo som chcel ale chcem zistiť rozdiel o čo ľahšie by to išlo na 30z oval. Potom ti môžem 32 požičať na vyskúšanie. Mal by doisť na budúci týždeň vo štvrtok. Možno
Zatial som velmi spokojny s Vittoria Morsa 2,3 TNT - tlak drzia s tmelom pekne, su rychle (oproti Hans Dampf) a bocnice vyzeraju dost masivne...na mokre korene a kamene velmi nie su, ale v takom terene tu v Karpatoch prakticky ani nemam kde jazdit
lto zmeriam ale az buduci tyzden, kolesa mam DT Swiss XR 1540, rafik XR4.1 a ten ma vnut.sirku 17mm. To bol aj dovod preco som zobral 2.1, na dnesnu modu sirokych rafikov je to zalostne malo , chcem to jazdit bezdusovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z dalsej vyplaty, mozno
Predstavec ergotec 50mm
Predstavec Force team light -17st. 80mm