Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
marecej Skusal som si tu semantiku vygooglit, ale nepodarilo sa mi to pochopit a vlastne som ani ziadnu uzitocnu reakciu necakal tak je to vpohode.
esteban9217 Mam rovnaku pozitivnu skusenost s Cinskym titanom. Nemagnetizuje to, je to lahke rovnako ako znackove ti skrutky a moje amaterske demolacne skusky strhnutia zavitu prebehli vporiadku. Pouzivam rok na roznych castiach biku a vsetko drzi, nekoroduje.
edit: jo a este som zabudol na jeden test. Dva tyzdne v slanej vode bez korozie.
jachmel : co nechapes, na semantike RISK .. inak uplny test by bol, ak spravis galvanicky korozivny test , len slana voda nestaci. Ale nemusis, nic tomu nebude /s tym ma problem len hlinik/. Titan zvlada skoro vsetko. Ja titanove skrutky pouzivam zvycajne tiez aj kvoli korozii. Blbe akurat je, ze hlavne ak maju rezane zavity a nie valcovane, tak maju vacsiu volu a pokial ich nenapatlem loctitom, tak sa uvolnuju. Uz mi tak vypadli z prasiatka , nastastie len jedna, druha bola ale tiez fest povolena. A ani po napatlani to nie vzdy udrzi a casto po vysroubovani musim znovu.
lto Aha uz mi doplo Este k tej slanej vode. Nie je to sice galvanicky test, ale napriklad original FSA nerezove skrutky tu vodu nevydrzali Chytili krasny hrdzavy povlak pomerne dost rychlo.
Tak nerezovych oceli je vela druhov, pouzivaju asi len tu zakladnu A1 (https://www.akros.cz/druhy-nerezovych-oceli), ta asi dlho v solnom roztoku nevydrzi bez zmien. Titanova zliatina vydrzi aj kdejake kyseliny, ale tie nastastie neprsia
Zadná stavba je tiež karbon. Keď odratam všetko co tam bolo/je, tz tlmič, púzdra, kabeláž k Remote-u, pevnú zadnú osku, podsedlovu objimku, tak sme hneď podľa mna na 1900gr ak nie menej. A to je už reálna ( nie katalogova ) hmotnosť všetkých tých lepších fs rámov.
Aha, tak kabelaz, to si nenapisal .. nj, tych 160g oska + kabelaz , to by uz vysvetlovalo. Aspon sa da tunit .. kevlarove lanko, kevlarovy bowden .. tie nepekne skrutky zamenit za nieco lahsie a hned je 100g dole
A buduci rok aspon 10tisic km na nom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
esteban9217 Mam rovnaku pozitivnu skusenost s Cinskym titanom. Nemagnetizuje to, je to lahke rovnako ako znackove ti skrutky a moje amaterske demolacne skusky strhnutia zavitu prebehli vporiadku. Pouzivam rok na roznych castiach biku a vsetko drzi, nekoroduje.
edit: jo a este som zabudol na jeden test. Dva tyzdne v slanej vode bez korozie.
Fact Sheet of Reverse Components E-XC Stem MTB +/-20° - 31.8 - black / grey 110mm
(approx. 123 gram (at 110mm manufacturer information)
edit: niekde som nasiel vahu 2250g, ale mozno to vazia bez toho navleku na zadnej stavbe a v Sku. No, aspon to vyzera, ze ma diery na presmyk.
A buduci rok aspon 10tisic km na nom
27.2x350mm, 0 setback. podla vyrobcu 83.7, ale taku presnu vahu nemam