Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
mal som od Aliho sedlo (sa nezda, ale bolo velmi pohodlne ) aj sedlovku 30,8/400.
na moju hmotnost 70kg bez problemov komponenty drzali, ale to som mal vylucne na xc pouzitie
mal som od Aliho sedlo (sa nezda, ale bolo velmi pohodlne ) aj sedlovku 30,8/400.
na moju hmotnost 70kg bez problemov komponenty drzali, ale to som mal vylucne na xc pouzitie
Túto istú sedlovku som kupoval pre priateľku aj sestru. Myslím ze je pohode a na ich váhy postačujúca. ?
A ja som prave dlho cakal kym sa objavi v ponuke, malo kde ho maju. Ja s tym zatial nemam problem. Odkedy jazdim, ci s dusami alebo bez, som zatial nikdy nemal defekt na bocnici, resp. rozrezanu bocnicu. (klop-klop) Ked sa mi to raz podari, tak potom to prehodnotim, ale dovtedy naco. Keby to bola extra ochrana aj na behuni, tak to by som prijal, ale takto...
a malo si tu cital ako sme prerezavali take plaste bud malo jazdis alebo jazdis vela po asfalte ak ani jedno tak neboj aj na teba pride lebo take plaste su na .... a ked sa ti to stane na maratone tak rychlo prehodnotis prirority
jazdil som ho pol sezony vpredu a docela sa držal, na to aký je nízky... ma ale väčšie stuple na boku.. odlolal aj fatričke dokonca aj Horalovi ale s EXO...
Tak neviem co je vela a co malo, je pravda ze jazdim tak 50/50 asfalt-teren, ale minuly rok 12 pretekov na aspenoch takisto bez exo a no problemo. Boli aj 4 dni v chorvatsku kde je to sami suter, kedy som sam neveril ze som to cele absolvoval bez defektu a vydrzali bez ujmy. Ja zatial nemam dovod tym plastom nedoverovat a naopak v exo vidiet neviem aky prinos, odolnost... Tym ale netvrdim ze tam neni. Sam som povedal, ze ked sa mi to prihodi a uznam tu potrebu potom to prehodnotim, nebranim sa tomu, ale dovtedy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Túto istú sedlovku som kupoval pre priateľku aj sestru. Myslím ze je pohode a na ich váhy postačujúca. ?
jazdil som ho pol sezony vpredu a docela sa držal, na to aký je nízky... ma ale väčšie stuple na boku.. odlolal aj fatričke dokonca aj Horalovi ale s EXO...
ano cital som to este pred kupou, ale rozhodol som sa ze ho vyskusam na vlastnej koži