Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Lebo sa mi to nechce skusat na 300evrovej bikeahead, ta sa mi paci. Tak som sa rozhodol radsej takto ako na najlacnejsich kellys alebo force, a keby sa nahodou rozhodnem to dalej nerieisit tak aspon je to lahke a na logo sa nejazdi Ale hadam to postupne pretvorim k obrazu svojmu...
Continental Cross King 29x2,2" performance. Moja prva skusenost s conti, uz na pocit kus gumy, problem vobec nahodit na rafik. Tak som ho chvilu nechal nahodeny tak ako sa najviac podarilo a po chvili sa asi natiahol a uz aspon horko-tazko sa dal nahodit. Zato isiel aspon nafukat pumpou bez boostra a vyzera ze bude dobre tesnit. Plechovy je teda riadne, som zvedavy ako sa bude chovat. Inac uzovka na 22,5mm rafku tiez dobra Som si vedomy ze je to zakladna rada, ale asi sa vratim k maxxisu, len bola potreba skusit nieco ine...
A obal, keby chcel niekto vazit nerozbalene plaste
Continental Cross King 29x2,2" performance. Moja prva skusenost s conti, uz na pocit kus gumy, problem vobec nahodit na rafik. Tak som ho chvilu nechal nahodeny tak ako sa najviac podarilo a po chvili sa asi natiahol a uz aspon horko-tazko sa dal nahodit. Zato isiel aspon nafukat pumpou bez boostra a vyzera ze bude dobre tesnit. Plechovy je teda riadne, som zvedavy ako sa bude chovat. Inac uzovka na 22,5mm rafku tiez dobra Som si vedomy ze je to zakladna rada, ale asi sa vratim k maxxisu, len bola potreba skusit nieco ine...
to si mohol radšej kupiť ardent race podrží rovnako, rovnaká hmotnosť ,kus gumy ,ale aspon neni užovka,
Ked skrati hadice bude to este lahsie. 😀Ale trosku nechapem vazenie uz zakupenych veci,mozno ze som uz na to stary,ale co urobite ked sa vaha nepaci,vratite to?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rockshox pike rc 27.5" 150 mm krk 18.5 cm za 1788
rockshox maxle 15x110 za 78
rockshox monarch rt 210x60 mm za 355
rockshox reverb stealth b1 150 mm 30.9 za 524 (spodok zamku 26, vrch 27, matice 6, skrutky 16, sedlovka bez remote 449)
SDG MTN fly za 291
raceface aeffect 35 760 mm za 335
raceface aeffect 35 50 mm za 151
canyon lock on gripy za 110
sram centerline 6 bolt 203 mm za 184
sram centerline 6 bolt 180 mm za 145
sram guide r par za 602 (2x matchmaker 26 [objimka 12, skrutka objimky 5, uchyt radenia 6, skrutka+matica uchytu 3], pm adapter +23 mm 13, 2x dosticky alligator resin 22, skrutky predneho strmena 21, zadneho 12, strmen+hadica 78 cm+paka 221, strmen+hadica 158 cm+paka 239)
sram xg-1275 10-50 za 450
sram gx eagle salter za 294 (14z kladka 15, 12z kladka 13, skrutky kladiek 4, zadna klietka 18, zvysok 247)
sram gx eagle radenie za 181 (lanko 193 cm 14, bowden 170 cm 57, radenie na matchmaker 110)
truvativ descendant gxp 175 mm za 644 (prava+oska 336, lava 222, skrutky 6, 32z x-sync2 3 mm offset 80)
dt swiss m1700 boost xd 27.5" 30 mm s ventilkami za 1870 (predne 875, zadne 995)
canyon quixle 12x148 za 50
canyon frame extras - downtube cover 86, bowden cover 13, IPU 7+22 top cover, chranic retazovej vzpery 19, patka 18, frame box 94
zadna stavba za 1210 (retazove vzpery 483, lava sedlova vzpera 322, prava 273, osky+krytky+skrutky 132)
predny ramovy trojuholnik 1556 (so stredom gxp pf92 cca 90, spodnym hlavovym loziskom cca 30 a 1x remote s hadicou cca 110)
Schwalbe Magic Mary Soft Super Trail 29x2.4
to si mohol radšej kupiť ardent race podrží rovnako, rovnaká hmotnosť ,kus gumy ,ale aspon neni užovka,
pre info platnicky maju 18gr a objimka 6gr
Piccola carbon packy robia minus 2x50g... pekne, no plus 100,-