chcem sa spytat ci sa daju hydraulicke brzd nejako nastavit aby lepsie brzdili...myslim tak ako ze ked mate lankove brzdy ze sa dotiahne lanko a brzdia lepsie
dakujem
Takto ti poviem, tiež som si myslel, že mi brzdia super, ale po prevezení sa na kamošovom biku, ktorý má Magury Louise som zistil, že mi až tak dobre nebrzdia.
485 sú v pohode brzdy, chyba bude v obsluhe. Pokiaľ ste si zamastili platničky (už na to treba istý level grambľavosti), je lepšie ich vymeniť, ako skúšať odmasťovať (odmastenie kotúča je bezproblémové, ale niekedy to znamená, že ich treba opäť ošmahnúť).
tulenik, nie som odbornik na taketo veci, takze nebudem sa s tebou hadat:), ale viac ludi mi neodporucalo odmastovat s technickym benzinom. Ked budem raz odmastovat, kedze doteraz som to nastastie nepotreboval, tak to budem robit s odmastovacom, ktory sa pouziva v autoservisoch na brzdy.
485 sú v pohode brzdy, chyba bude v obsluhe. Pokiaľ ste si zamastili platničky (už na to treba istý level grambľavosti), je lepšie ich vymeniť, ako skúšať odmasťovať (odmastenie kotúča je bezproblémové, ale niekedy to znamená, že ich treba opäť ošmahnúť).
Ako hovorím tie brzdy sú poruchové, či sa ti to páči alebo nie a doštičky si zamastí aj profesionál, práveže tam stači malá chvíľka nepozornosti. A KTO NEVERÍ - UVERÍ TU!!!!!!!!!!!!!!!!
Prečítal si si to dobre? Ozajstný únik oleja sú 2 % z prípadov, že tam nájdeš nejaký olej. Zvyšok bola kontaminácia pri montáži, časom vzlínajúca spojom na povrch.
Dobre zjavne máš pravdu sú to bezproblémové brzdy, stačí sa ísť opýtať do servisu, alebo si len jednoducho pozrieť toto fórum, je tu o nich veľa popísané. Vedel som že to bude takáto reakcia, ale čo už. Inak 2 kusy mám aj ja doma, náhradou sú BR 486... ktoré mám doma tiež resp. na biku.
Prečítaj najprv čo si napísal ty
485 sú v pohode brzdy? ... Hmm takto asi nie
Ja som mal hydrauliky deore od 2004 myslim ze 525ky to boli, a bol som max. spokojny, netiekli, brzdili, prakticky bezudrzbove brzdy. teraz mam XT, su trochu lepsie, mam ich mesiac tak neviem este povedat.
Ale kamos ma avidy a tie su dost kusave, shimana maju pozvolny nabeh. Zalezi komu ako to vyhovuje.
no ty kokos skoro som sa dnes zabil kvoli tej brzde lebo ma skoro preslo auto som netusil ze az tak slabo to bude brzdit
a kde sa zohnat ten IZOPROPYLALKOHOL p.a. ??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este skus napisat ake mas brzdy
teoreticky ti to nebrzdí a nebude brzdit práve preto.
a ako sa odvzdusnuju?
misoR: no o tom by sa dalo dlho polemizovať
Ako hovorím tie brzdy sú poruchové, či sa ti to páči alebo nie a doštičky si zamastí aj profesionál, práveže tam stači malá chvíľka nepozornosti. A KTO NEVERÍ - UVERÍ TU!!!!!!!!!!!!!!!!
Prečítaj najprv čo si napísal ty
485 sú v pohode brzdy? ... Hmm takto asi nie
Ale kamos ma avidy a tie su dost kusave, shimana maju pozvolny nabeh. Zalezi komu ako to vyhovuje.
a kde sa zohnat ten IZOPROPYLALKOHOL p.a. ??