v podstate uz zakladny serbel z tesca ti zachrani tvoj kokos, alebo minimalne zlepsi tvoje sance (aj ked neodporucam)... ale je fakt ze cim kvalitnejsia tym lepsie... a inmold zabezpeci, lepsie vlastnosti dlhsiu dobu, vahu... a kvalitna helma lepsie pohlti tu slehu a rozleti sa tak ako ma...
tak pred 3 rokmi som povazoval helmu za zbytocnost, a v podstate som sa za svoju historiu este normalne strepal, dokonca ani skrabanec nejaky, ale bez helmy uz ani nevylezem...
no uplne na zahodenie nie su, ja som kupoval prilbu narychlo a bez penazi, takze som kupil bez inmoldu (co som uz xkrat olutoval, ale co uz)...no ale uz som ju trikrat riadne preklepol a drzi....ale inak je hnusna a velka, lebo mensiu pevnost kompenzuju vacsim mnozstvom materialu....
myslim ze in-mold by si viac ocenil na ceste. Ak je plast na prilbe len prilepeny, moze sa stat, ze sa pri pade odtrhne a potom strajchnes o cestu len polystyrenom. Nasledky mozu byt fatalne, zatrhne ti hlavu a mozes si dolamat vazy. V lese su vacsinou smyklave povrchy, myslim ze tam to az tak nevadi.
Ja mam MET, ale u prilby je dosť ťažké hodnotiť spokojnosť, keďže reálne sa uplatní raz za čas. A vtedy sa nedá porovnať, že ako by zmiernila následky úrazu prilba takej či onakej značky.
jasne ze sa da porovnat...je to predsa o komforte nosenia, o vymenitelnosti polstrovania, uchytenia remienkov, siltu a tak....pevnost pri pade nie je jedinou vlastnostou prilby.....nenosil by som superpevnu prilbu, keby mi nesedela na hlave
Ja hlasujem tiez za MET-ku, Ippogrifo. Este mam Bell (nieco) a ta je teda vyrazne nepohodlnejsia. Aj ked teraz som mal v ruke Author Aero za cca 1/2 toho co stala ta METka a keby na nej bolo napisane MET tak to clovek nerozozna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak pred 3 rokmi som povazoval helmu za zbytocnost, a v podstate som sa za svoju historiu este normalne strepal, dokonca ani skrabanec nejaky, ale bez helmy uz ani nevylezem...
tu je ta moja :
na xc?
na xc?
to asi nie:)