zjavne si nepochopil naco som narazal. 46 za kovovovy ram je dost. bez debaty.
to pinonko
pri sume 46 by som uz trochu popremyslal. predsalen sa da kupit v tej cene od inej znacky nieco uhlikove (ja viem, je to merida, ale ako priklad postaci)
a kupovat ram za take peniaze len kvoli znacke. no ale sak ty vies kolko mas penazi a co od biku ocakavas.
...ja to vim ale je to taky tajny a moze byt aj splneny snik....
..BTW tu meridu som skusal a nesedi mi, ale to neznamena , ze to nie spicka....len mi nesedi...
...ved to... ...ak by to nesadlo tak by ma asi *****.. ale kua je to chrobak ako melon.... ...
....ale sedel som na santovi sice VP FREE...ale to je ako v komfortnom aute a INTENSE a SC sa velmo podobaju....kedze INTENSE ma licenciu od santika....ale zevraj vylepsenu ....+ udrzba lozisk je absolutna lahoda...myslim tym na 5.5-ke....
...kua keby som nemal limit na MC iba 20lit tak to dnes asi kupim....
...ale vsak buduci tyzden sa to mozno vykrystalizuje.....
Hmmm, vemi dobra volba. Len neber biely. To uz nebudes originalny
...ufff ked z tych farieb si moc nenavyberas a u mna prichadzalo do uvahy iba cierna resp. biela.....napokon zvitazila biela...ale ziadne biele doplnky iba biely SC ramik....
...BTW ked to tak zoberes SC v kazdej farbe je popi....ka.....no ne...
...ufff ked z tych farieb si moc nenavyberas a u mna prichadzalo do uvahy iba cierna resp. biela.....napokon zvitazila biela...ale ziadne biele doplnky iba biely SC ramik....
jo dobrá voľba už sa teším na tvoju fotku s Persingom a Dijckom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dufam ze je aspon uhlikovy... (ak vies naco narazam)
Ale inak je pkeny (podobny zaves ako u zesty)
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=17933
cena v USA.....trochu lepsia ale + 19+4.7% je to vyssie....
http://www.jensonusa.com/store/product/ ... 23+07.aspx
....btw je to licencia od Santa Cruz ale asi je to lepsie urobene....vid... Porovnanie BLUR LT vs. INTENSE 5.5
porovnanie
to pinonko
pri sume 46 by som uz trochu popremyslal. predsalen sa da kupit v tej cene od inej znacky nieco uhlikove (ja viem, je to merida, ale ako priklad postaci) alebo jednoducho nieco od inej znacky
a kupovat ram za take peniaze len kvoli znacke. no ale sak ty vies kolko mas penazi a co od biku ocakavas.
to pinonko
pri sume 46 by som uz trochu popremyslal. predsalen sa da kupit v tej cene od inej znacky nieco uhlikove (ja viem, je to merida, ale ako priklad postaci)
...ja to vim ale je to taky tajny a moze byt aj splneny snik....
..BTW tu meridu som skusal a nesedi mi, ale to neznamena , ze to nie spicka....len mi nesedi...
to pinonko
Tak toto bol asi ten najhorší priklad
michalko intense nestojí take prachy prenič zanič...
toto je značne rozdielny "záves" ako má zesty... intense je VPP a zesty je horstlink
k téme: vzhľadom na to, že je to model 2007 sa mi zdá cena dosť prehnaná...
kupit abo ne....
ak je novy so zarukami, tak kupit
a co ked nesadne toto?
a co ked nesadne toto?
...ved to...
....ale sedel som na santovi sice VP FREE...ale to je ako v komfortnom aute a INTENSE a SC sa velmo podobaju....kedze INTENSE ma licenciu od santika....ale zevraj vylepsenu ....+ udrzba lozisk je absolutna lahoda...myslim tym na 5.5-ke....
...kua keby som nemal limit na MC iba 20lit tak to dnes asi kupim....
...ale vsak buduci tyzden sa to mozno vykrystalizuje.....
ak je novy so zarukami, tak kupit
...mal by byt novy....(zatial mi to neprislo potvrdene)....ale je iba jeden kus....preto taka cena ....obycajne stoji okolo 1800EUR.....
...avsak na Dijick-ove odporucanie a precetani vseliakych recenzii to vyzera na ramik z tohohle.....dnes posielam zalohu.....
http://www.santacruzbikes.com/bicycles/full.php?bike=blurlt
Svata pravda
jo dobrá voľba