Bike na chrtenie uz mam a teraz planujem postavit dalsi bike. Podmienky su aby to bol jazdivejsi ram(vyslap) dalej samozrejme aby vosiel do limitu(cena je spolu s tlmicom) a idealne by bolo ak by to bol novy ram so zarukou. Moja vyska je 173cm
zatial ma napada:
LP spicy
Giant reign
Cube Stereo?
Ako som pisal hore uvidime co vsetko sa bude dat vyskusat a podla toho zuzim vyber.Na bikoch 140mm a viac som este nesedel(skusal som vacsinou 100/100). Takze neviem co od toho biku cakat, preto som hore spomenul skor AM lebo predpokladm ze to do kopca pojde lepsie(nechcem polku vyjazdu tlacit....ale to je asi len skreslena predstava XCkara). Takze poskusam vsetko co sa bude dat a uvidime.
mafo22: hej bubu mi uz pisala SS ale jazdeny ram nechcem.
warzone: No chrtenie bike mam tento dalsi bike by mal byt just for fun...nechcem na nom dupat kopce chcem si len trosku zajazdit a vyblaznit sa.
Ak máš druhý bike na chrtenie, tak by som šiel do niečoho 160+. Aj tu však môžu byť rozdiely, jeden 160 fs je viac EN a druhý FR. Závisí to aj od voľby výrobcu a vyskladania/komponentov, to si však každý môže upraviť.
...nechcem polku vyjazdu tlacit....ale to je asi len skreslena predstava XCkara...
toho sa neboj, ja som prešiel z HT na 140/140 a vyšlapem minimálne to isté, možno aj viac lebo na dosť veciach netreba tolko techniky a bike to "spapá"
s výberom vyšších zdvihov by som pouvažoval či ich aj využiješ alebo postupne vymeníš HT za FS úplne všade... ja som si nechal aj HT ale za celý rok som naňho sadol 2x, a fulla už ťahám na každý výjazd.. HT bude mať úplne iný komfort, posed, všetko..
CraObs: ja som sa z fulla 100/100 vratil k ht pretoze lahke a tuhe ht bolo pre mna vacsi na xc prinos ako chrtifull.......ja sa skor obavam ako sa bude spravat full 140 a viac pri normalnom slapani do kopca ale to uvidim ked skusim nejaky bike v blizkej dobe sa chystam testnut reigna tak uvidime.
Jazdim na 160/190, pri dobrom rame nie je problem 80km + celodnovka po Branisku, Cergove alebo Slanskych vrchoch..uplne bez tlacenia. Kopce zasadne slapem pokial nejdem iba FR/DHckovat..
Samozrejme, ze na tom niesom tak rychly akoby som bol na 100/100 ale to si uz neviem pod sebou predstavit. Jazdu si chcem hlavne uzit;) Takze, urcite vol nieco okolo 160mm zdvihu...tie biky su dnes uz velmi vychytane.
noo ono ked pozeram co vsetko jazdite tak ani obavu nemam ale tak kym to clovek nema pod zatkom tak si nazor clovek neurobi uvidime ako na tom bude ten reign potom to uz bude jednoduchsie
xbaroon: diky moc cenim si to...uvidim ako ten reign a ked bude cas tak rad tu ponuku vyuzijem btw frogy sa mi z ponuky LP paci asi najviac
MarianSUP: jasne to sa tu uz spominalo ale tak nieje to cesta ktorou sa chcem uberat
warzone: super v PP som pomerne casto diky moc...dam v cas vediet ked tam pojdem a ked tak vymenime tel. cisla .... inac ten canyon a Spicy ma lakaju asi najviac...maju krasny design a celkovo recenzie su dost fajn.
diky vsetkym za pomoc ale bohuzial je rozhudnute.....sezona sa pre mna sakoncila.....uz druha 2-ita otvorena zlomenina predlaktia na tom istom mieste uz predtym dotrtkanej ruke urobila svoje....caka ma 7. operacia takze to vidim maximalne na 120/120 a pohodovejsi trail bike s tym ze ked sa ta ruka zlomi este raz tak ju do poriadku neda ani mcgiver s dr. Quinnovou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mafo22: hej bubu mi uz pisala SS ale jazdeny ram nechcem.
warzone: No chrtenie bike mam tento dalsi bike by mal byt just for fun...nechcem na nom dupat kopce chcem si len trosku zajazdit a vyblaznit sa.
toho sa neboj, ja som prešiel z HT na 140/140 a vyšlapem minimálne to isté, možno aj viac lebo na dosť veciach netreba tolko techniky a bike to "spapá"
s výberom vyšších zdvihov by som pouvažoval či ich aj využiješ alebo postupne vymeníš HT za FS úplne všade... ja som si nechal aj HT ale za celý rok som naňho sadol 2x, a fulla už ťahám na každý výjazd.. HT bude mať úplne iný komfort, posed, všetko..
to nieje jazdený rám v tom pravom slova zmysle.. ak ti sadne velkosť kludne by som do toho šiel, ten bike bude len "jemne zabehnutý"
Samozrejme, ze na tom niesom tak rychly akoby som bol na 100/100 ale to si uz neviem pod sebou predstavit. Jazdu si chcem hlavne uzit;) Takze, urcite vol nieco okolo 160mm zdvihu...tie biky su dnes uz velmi vychytane.
http://www.elitebikes.sk/ramy/xc-am-enduro/
moj typ spicy/froggy
MarianSUP: jasne to sa tu uz spominalo ale tak nieje to cesta ktorou sa chcem uberat