vie mi pls niekto poradit MTB kazetu 10 sp, idealne 11-36 ktora je na jednom unasaci?
Nove kolesa Mavic maju hlinikovy orech a tak nejak som sa docital ze by bolo vhodne osadzat kazetou ktora nema samostatne pastorky koli zakusovaniu a tym demolacii orecha. Prehadzovacka je Shimano M781 XT
Nasiel som Sram PG-1030, vyzera ze by to mohlo byt cele v kope ale nie som si isty a neviem ako sa to kamarati s Shimano prehadzkou alebo potom XT kazetu ale tam som citaln ze najmensie 3 ci styri pastorky su solo.
dik
SRAM PG1030
Shimano XT
Sunrace MS Champagne kazeta 10sp. 11-36z
Sunrace MX0 Champagne kazeta 10sp. 11-36z
Sunrace MX0 Black-Chrome kazeta 10sp. 11-36z
no a potom tu sramacku
nemate nejaku radu okrem vymeny orecha?
takto to vyzera po 6 vyjazdoch s 11s XT kazetou. Uplne na tom orechu plava.
nemate nejaku radu okrem vymeny orecha?
takto to vyzera po 6 vyjazdoch s 11s XT kazetou. Uplne na tom orechu plava.
Mal som podobny problem s kazetou Sunrace MX8 11s, hlinikovy orech co mam ma byt kompatibilny s 11s kazetami ale ked som ju namontoval tak aj po dotiahnuti poistej matice bola kazeta dost volna a plavala mi tam. V orechu mam rovnake zarezy z pouzivania delenej kazety ako ty ale to nemalo nic spolocne s tym plavanim. Ja som to riesil tak ze som na orech dal podlozku ktora sa ma original pouzivat na 10s kazety a dalsiu podlozku s hrubkou cca 1-2mm som dal medzi naboj a ram. Tym ze som dal na orech tu podlozku sa kazeta dala napevno dotiahnut poistonou maticou. Trochu nestandartne riesenie ale odvtedy sa kazeta nehybe, nic nebucha a radi presne.