budem menit kazetu deore 11-32 za SRAM 970 len sa neviem rozhodnut medzi 11-32 a 11-34, jazdim xc (kopce su pre man vyzva) a cestu. prosim odpovede len k otazke. odpovede typu preco sram a nie shimano atd. neprosim
ok, to akoze mi chlapi mame silne nohy tak naco ich hyckat ? myslel som skor ci nebude problem s radenim kedze je tam ten skok na 34 ale v kopcoch ti usetri energiu
ja mam 11-32, sram, a nevidim dovod preco by som mal chciet viac, ak by si sa ocitol v situacii, kde by ti este bolo treba lahsi prevod ako na tej 32ke (neviem co mas vpredu, ale predpokladam stadnard) tak by si sa podla mna neudrzal v sedle, taky strmak by to musel byt ale ak rad krutis naprazdno tak bez to doho a o ten skok by som sa nebal, kamos ma 34 a skace mu to pekne
ja mam tiez kazetu 11-34...ale v predu mam dvojplacku 44/29
myslim ze ak mas vpredu klasicky trojprevodnik tak ta 34 ti bude zbytocna...a ak sa chystas aj na preteky, tak vytlacit ( pripadne vybehnut ) do kopca vedla biku ti zoberie menej namahy aj casu ako by si to mal vrtiet na 22/34...moj nazor
Ja by som si pozrel,ktoré pastorky jazdím najčastejšie,spočítal by som zuby a vyberal by som tú,ktorá ich tam má čo najviac.Nebude to porom pre Teba taká zmena.A podľa mňa je 34 už príliš.Ak máš najmenšiu pílu predného hrebenáku 22,tak 34 je fakt moc...
no ten zaciatok tejto diskusie je ako od malych chlapciov: mam 32, staci a naco viac....? pripomina mi to sudy typu mam ht staci mi a aj ked som neskusal fulla tak naco???
ja som tiez mal 32 a vobec som nerozmyslal nad 34. tiez som nevidel dovod. ale na novom biku mi prisla original 34 kazeta a odtedy na nu nedam dopustit. v stupaniach si viac oddychnem. usetrim sily a o to dlhsie mozem jazdit bez pocitu unavy o celodenkach nehovoriac. ja uz vyuzitie 32z kaziet vidim len pri zavodoch kvoli hmotnosti a stylu jazdy....
no nemyslim ze si pri 34 oddychnes ale nevadi 32 uplne staci ak vladzes
a ak nie tak radsej tlac zbytocne nicis retaz a na strednej pile neodporucam radit na najvačši pastorok. robo kde jazdis ze ta nepoznam?
no najprv vyskusaj. na krizenie si davam celkom pozor az sa mi niekedy smeju:). kde jazdim? komplet okolie ziliny beskydy,javorniky, martinky, strazovske vrchy.....
kazdemu vyhovuje nieco ine, to je jasne...ale aj tak podla mna, za predpokladu ze najvacsi pastorok vyuzivame len s najmensim kotucom vpredu, tak je ten prevod zbytocne lahky, uz aj takto mam co robit aby som usedel kopec, ktory najlahsi prevod vyzaduje.
Mam cestak ,ake 10kolecko 11-28 tiagra,ultegra 11-30 alebo deore 11-32,prevodnik je 52-36.byvam v spisskej novej vsi.ked idem na dedinky su tam dva kopce gretla a grajnar
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslim ze ak mas vpredu klasicky trojprevodnik tak ta 34 ti bude zbytocna...a ak sa chystas aj na preteky, tak vytlacit ( pripadne vybehnut ) do kopca vedla biku ti zoberie menej namahy aj casu ako by si to mal vrtiet na 22/34...moj nazor
11-12-14-16-18-21-24-28-32
11-13-15-17-20-23-26-30-34.
takze bacha na vec.
ja som tiez mal 32 a vobec som nerozmyslal nad 34. tiez som nevidel dovod. ale na novom biku mi prisla original 34 kazeta a odtedy na nu nedam dopustit. v stupaniach si viac oddychnem. usetrim sily a o to dlhsie mozem jazdit bez pocitu unavy o celodenkach nehovoriac. ja uz vyuzitie 32z kaziet vidim len pri zavodoch kvoli hmotnosti a stylu jazdy....
a ak nie tak radsej tlac zbytocne nicis retaz a na strednej pile neodporucam radit na najvačši pastorok. robo kde jazdis ze ta nepoznam?