MB Sport Banovce nad Bebravou (Milan Buchel) ten urcite DT-cka ma...
Ale nechapem jednu vec, ja mam informaciu, ze Dema ma cerstvo navezene spice od DT (aj som bral revolutiony min. tyzden a vraj ich je dost), nechapem to...
K deme ja sa nevyjadrujem.... ale ak cierne revolutiony, tak tie maju urcite... ale ake dlzky neviem ja som bral 262 a 264 a povedal, ze neni problem, ze ich je dost, "mame navezene" ....
nooo...vyskusal som snad vsetky moznosti v byvalom Ceskoslovensku a uplne bezvysledne...takze teraz nastava dalsia zasadna otazka...cierny vyplet, ale trikrat krizeny, alebo strieborny a radialny ...na ine DT by som cakal tak 4 az 6 tyzdnov...
rasto...nemaju...a ja potrebujem aj dlzku 236mm a revolutionky sa robia od 242mm ...takze sa musim uspokojit s champion-kami...a aj to nikde neviem zohnat cierne..btw...kolko si dal za jeden spic revolution???
marecej...keby mam horsiu naladu, tak ti aj nieco napisem ...ako keby som doteraz videl iba kolesa z babety
tak to je v pohode cena...lebo pozeral som ceny co ma DEMA Senica a skoro som na rit padol ...Revolution cierny 39,20,-...v CR 20,-Kc...ale dorazili ma keramicke rafky XR 4,1...v Deme cena 5410,- v CR 2400,-Kc !!!!!!!!!
objednam ich od ceskeho dovozcu a bude to este lacnejsie ...este musim popozerat spice ktore k tomu objednam ale asi budu strieborne...neviem, snad to nebude blbo vyzerat : cierne American Classic naboje - strieborne spice - cervene niple a cierne XR 4,1 rafky ( vpredu radial, vzadu vlavo radial a vpravo trikrat krizeny )...podotykam ze k tomu ide ram vo farbe cierno-strieborny s cervenymi prechodmi a strieborna SID-a
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nechapem jednu vec, ja mam informaciu, ze Dema ma cerstvo navezene spice od DT (aj som bral revolutiony min. tyzden a vraj ich je dost), nechapem to...
A. Kmeťa 4
97501 Bánovce nad Bebravou
Telefón
038 760 8845
Fax
038 760 6423
Email
[email protected]
K deme ja sa nevyjadrujem.... ale ak cierne revolutiony, tak tie maju urcite... ale ake dlzky neviem ja som bral 262 a 264 a povedal, ze neni problem, ze ich je dost, "mame navezene" ....
na kotuce radial nie
na vecka v pohode, okrem zadneho kolesa na strane kazety
marecej...keby mam horsiu naladu, tak ti aj nieco napisem
az potom mi doslo ze ty si vlastne stary harcovnik
no co..bude pre dalsie generacie,ak niekto z nich objavi funkciu search
teraz si skor Schnappi Das Kleine Krokodil
teraz si skor Schnappi Das Kleine Krokodil
toto si uplne zabil!
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... delID=8193