Plny suhlas tento bol designovo najvydarenejší.Skús kontaktovat Oslany.Možno tam ešte nejaké strašie rámy maju popripade pobehať nejaké predajne v okolí alebo ebay.
tu je celý vyskladaný http://cgi.ebay.de/TREK-8500-ZR_W0QQitemZ360155559286QQcmdZViewItemQQptZSport_Radsport_Fahrräder?hash=item360155559286&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50
Okrem iného - za 3 sezóny prešlo v technológiach , spracovaní a materiáloch "celé storočie"
( ten hydroforming nieje len pre srandu )
Ak sa jedná o disign , tak leštené či strieborne farby boli in tak pred 3-5 rokmi .
Ale ak smerujete späť k "o*****am" - "proti gustu , žiaden dišputát !" .
Ja mam trek 8500 model 2008 a nezda sa mi skaredy - na margo, ze uz sa nerobia, normalne biky, iba skarede. Mal som aj podobny strieborny ako "preberani" trek 8500, pravda je, ze bol pekny, ale lak opadal a uz sa mi nevidi tak krasny..ale ako pise iny biker, kazdemu sa paci nieco ine..
Okrem iného - za 3 sezóny prešlo v technológiach , spracovaní a materiáloch "celé storočie"
Ak sa jedná o disign , tak leštené či strieborne farby boli in tak pred 3-5 rokmi .
Co presne sa za tie 3 sezony udialo
A ak by som sa rozhodoval medzi lestenym ramom a shampoo bielym, tak rozhodne berem lesteny(ak ma navyse zacistene zvary, tak neni o com)
tiež by som rád vedel, čo také prevratné sa za to storočie udialo....hydroforming tu už je trošku dlhšie ako 3 roky, podľa mňa nepriniesol nič výnimočné, len sa z klasických oválnych profilov trubiek začali robiť všakovaké kreácie v oblasti hlavovej trubky s nálepkou "hydroformed" na upútanie pozornosti zákazníka...nič viac...
A ak by som sa rozhodoval medzi lestenym ramom a shampoo bielym, tak rozhodne berem lesteny(ak ma navyse začistene zvary, tak neni o com)
Opakujem - proti gustu , žiaden dišputát al. koľko ľudí , toľko chutí ! Pochopili ?
Dobre si pozrite rám 2009 , zdá sa Vám veľmi podobný !?
Asi Vám nič nehovorí monokok hlavovej , hornej a dolnej rámovej rúry ( nenájdete tam ani stopu po zvare , tobôž nie začisťovanie ), biaxial dolnej r. , mohutnejšia zadná stavba , oveľa väčšie plochy zvarov , nová zliatina ...
To všetko má vplyv na tuhosť , ktorú však ocení výkonnostne zameraný jazdec , nie pózer .
A 8500 patrí k závodnému užitiu .
Konštatovanie - pravda je , že nie každá značka sa novými modelmi snaží vylepšiť staršie
( masovosť na úkor kvality ) , ale konkrétne u Treku je prínos zreteľný .
Ale to sme už značne odbočili od pôvodnej témy . Ak má BikerMarco záujem o model 2006 , Len do toho ! Pamätaj však , že materiál rámu starne či ho používaš alebo nie . Po cca. 3 rokoch značne zmäkne ( mení sa jeho kryštalická mriežka ) , čo má vplyv aj na jeho pevnosť .
bez urážky, ale píšeš to ako keby sa staršie rámy pod zadkom po roku rozpadali...a k tým vylepšeniam snáď len toľko...2002 Scott používal biaxial (imho to vyzeralo a aj vyzerá desne), potom rok dva klasika kruhový profil, potom prišiel Scale zase s niečím iným...celkovo však tie zmeny nie sú nijako prevratné, ja v tom vidím čisto prácu marketingu...samozrejme vývoj zliatin ide ďalej, to je neodškriepiteľné, ale či to bežný zákazník dokáže poznať to pochybujem...
celkom by ma zaujimalo kam na to chodis nevravim ze by som osobne bral starsi ram (momentalne to neriesim tak neviem) ale ty to popisujes akoby sa s toho stalo za tie 3 roky maslo.... a to menenie krystalickej mriezky,.. daj sem daky odkaz kde je to popisane aspon trocha vedecky a nie daky novinarsky clanok co nevie o co ide, nech sa poucime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu je celý vyskladaný http://cgi.ebay.de/TREK-8500-ZR_W0QQitemZ360155559286QQcmdZViewItemQQptZSport_Radsport_Fahrräder?hash=item360155559286&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50
a oboje naraz sa nedá? prečo by kupoval niečo, čo sa mu nepáči
Tak tento je fakt neskutočne otrasný !
http://velosprint.sk/shop/index.php?main_page=popup_image&pID=9461&zenid=e09076c864cbf6464f6ecad35256aef0
A ak by som sa rozhodoval medzi lestenym ramom a shampoo bielym, tak rozhodne berem lesteny(ak ma navyse zacistene zvary, tak neni o com)
A ak by som sa rozhodoval medzi lestenym ramom a shampoo bielym, tak rozhodne berem lesteny(ak ma navyse začistene zvary, tak neni o com)
Opakujem - proti gustu , žiaden dišputát al. koľko ľudí , toľko chutí ! Pochopili ?
Dobre si pozrite rám 2009 , zdá sa Vám veľmi podobný !?
Asi Vám nič nehovorí monokok hlavovej , hornej a dolnej rámovej rúry ( nenájdete tam ani stopu po zvare , tobôž nie začisťovanie ), biaxial dolnej r. , mohutnejšia zadná stavba , oveľa väčšie plochy zvarov , nová zliatina ...
To všetko má vplyv na tuhosť , ktorú však ocení výkonnostne zameraný jazdec , nie pózer .
A 8500 patrí k závodnému užitiu .
Konštatovanie - pravda je , že nie každá značka sa novými modelmi snaží vylepšiť staršie
( masovosť na úkor kvality ) , ale konkrétne u Treku je prínos zreteľný .
Ale to sme už značne odbočili od pôvodnej témy . Ak má BikerMarco záujem o model 2006 , Len do toho ! Pamätaj však , že materiál rámu starne či ho používaš alebo nie . Po cca. 3 rokoch značne zmäkne ( mení sa jeho kryštalická mriežka ) , čo má vplyv aj na jeho pevnosť .
celkom by ma zaujimalo kam na to chodis
Aj ortodoxný "cestár" ťažko prijíma sloping