pozna niekto kluky s jednym prevodnikom pre XC. Pozeral som ale vsetky boli pre DH a freeride. Poradili bi ste mi kde bi som ich mohol kupit pripadne objednat....dikes
Geroy a Root, ako potom bude pripevnený veľký prevodník čí "píla" ako to nazývate o kľuky (odmontuj strednu a malu pilu) ? Tá malá "píla je v poriadku ale tá STREDNÁ ?
Root: Prečo si myslíš, že je to volovina? On sa pýtal vo fóre a myslím si, že očakáva aj seriozne odpovede. Ináč aj mňa by zaujímalo kde sa dajú zohnať kľuky na XC s jedným prevodníkom. Pozeral som katalog Shimano 05 aj 06 a XC kľuky na jeden prevodník tam nie sú.
-
-
-
to nemá zmysel, pri xc potrebuješ široké spektrum prevodov. ak sa to dá zohnať tak použiť nie. môj sen bol odjazdiť maratón bez 1-1 lebo jazdím ťažké prevody. na dubničáku sa mi ani raz nedalo prehodiť na malú pílu tak sa mi môj sen splnil aj viacnásobne. vtedy som bol názoru, že odmontujem malú pílu aby som ukázal že som v niečom výnimočný a aké mám silné nohy. potom ma to prešlo. teraz som -po dlhom špekulovaní-prešiel na ľahké prevody a taká blbosť by ma nenapadla. jedna píla detto. seriózne by bolo udať aspom jeden seriózny dôvod, prečo by mal niekto chcieť iba jednu pílu, ktorá by to bola? dajú sa zložiť ale pozrel by som si to crosscountry.
možno na tej strednej by sa dalo niečo ujazdiť: -
-
do vrchu jedine vtedy že by jazdil ťažké prevody a stačilo by mu 2 1. ale na 2 9 by si po rovine ani neprdol, lebo nevyvinie takú frekvenciu
-
seriózne povedané: s prepáčením hlúposť ... maximálna
juraj.....no ako ti to pekne povedat.....chcem ta vidiet ako budes pri krizeni prevodov vpredu 3 vzadu 1.....chcem vidiet ako budes casto menit retaz.....myslel som si ze toto je normalnejsie forum ako na BM ale ludia,amyslite sa nad tym najprv co to bude obnasat!!!!!!!
Odkaz pre človeka menom "he" : vieš Ty vôbec čo je to singlespeed? Ale súdiac podľa Tvojej reakcie asi nie. Ďalej ma zaujíma ako sa "krížia prevody " na singlespeede. ))))
Ešte raz som si dovolil prispieť. Našiel som internetovú stranku, ktorá je venovaná singlespeedom : www.eingangrad.de Je to v nemčine ale keď nie je nič o tomto v našej reči, musí postačovať aj "cudzokrajinná informácia".
brate: netusim naco ti to je, ale kup stare race face turbine, zhodis strednu + malu a nahradis to ringom pre tuhost (netusim ci ho este budes vediet zohnat...) a mas vystarane... (ja som riesil presne to iste - hodil som xc kluky na cestak) pozor vsak ak odmontujes len malu + strednu pilu, bude to moc makkkkkkeeee!!!! bacha na to! preto sa tam daval ten ring!
mimochodom - toto by som riesil len keby som montoval rohlof naboj, inak nie. (na xc)
ja mam 3 prevodnik shimano STX RC na mtb ale davam pevnu vidlu na cestu a chem dat vacsi prevodnik
najvacsi ma 42 zubov..a chcem aspon 48zubov
bude dajaky problem s radenim?
treba dlhsiu retaz?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-
-
-
to nemá zmysel, pri xc potrebuješ široké spektrum prevodov. ak sa to dá zohnať tak použiť nie. môj sen bol odjazdiť maratón bez 1-1 lebo jazdím ťažké prevody. na dubničáku sa mi ani raz nedalo prehodiť na malú pílu tak sa mi môj sen splnil aj viacnásobne. vtedy som bol názoru, že odmontujem malú pílu aby som ukázal že som v niečom výnimočný a aké mám silné nohy. potom ma to prešlo. teraz som -po dlhom špekulovaní-prešiel na ľahké prevody a taká blbosť by ma nenapadla. jedna píla detto. seriózne by bolo udať aspom jeden seriózny dôvod, prečo by mal niekto chcieť iba jednu pílu, ktorá by to bola? dajú sa zložiť ale pozrel by som si to crosscountry.
možno na tej strednej by sa dalo niečo ujazdiť: -
-
do vrchu jedine vtedy že by jazdil ťažké prevody a stačilo by mu 2 1. ale na 2 9 by si po rovine ani neprdol, lebo nevyvinie takú frekvenciu
-
seriózne povedané: s prepáčením hlúposť ... maximálna
mimochodom - toto by som riesil len keby som montoval rohlof naboj, inak nie. (na xc)
najvacsi ma 42 zubov..a chcem aspon 48zubov
bude dajaky problem s radenim?
treba dlhsiu retaz?