chcel by som sa spytat,ze co by ste odporucali za vymenu do Kelly´s Slamander 03...uz som vyslahal na povodnej kluke 4hran(co je spojeny s oskou) asi o 30stupnov)...a ci sa hned oplati menit aj osku?...na tom biku jazdim iba rekreacne dlhsie trate+nejake rychle sprinty a preteky,zvacsa po zhorsenych povrchoch(asfalt nizkej kvality,raz zacas aj nejaka hora),a aj raz zacas si na nom poskacem alebo spravim nejake somarinky
No u nás už chalani prešlapli aj Five D aj keď tie sú naozaj pevnejšie. Ale o klukách už držím hubu.
Inú prehadzovačku ako Shimano ani nepoznám okrem Sram, a to ma najviac štve. Úrdžbu som robil presne ako si písal.
weeman: mohol by si mi prosim ta troska blizsie opisat co znamena ze prehadzuje kedy chce? Myslel si tym, ze plynulo slapes a z nicoho nic prehodi alebo ked skocis alebo ujazdujes kde nadskakuje vsetko sama prehadzuje? Lebo si myslim, ze tu len zbytocne zavadzas ludi.
ja jazdim Sramku a co sa radenia a prehadzovania tyka su najlepsie. akurat odolnost voci narazom je dost biedna(ja mal tohto roku 3x znicenu kladku). no co som na simano pocul tak som este Bohu vdacny ze existuje Sram.
To leguan: Tá reťaz tolko ešte stopro nemá a vyzerá v pohode...
To Root: No prehadzuje hocikedy, ale áno vačšinou pri skokoch. Ale tie skoky skáčem do dopadu! To znamená že nič nedostane ranu! A ešte k tomu mám napinák! A načo by som tu asi "zvádzal" ludí??????
weeman: neviem, mozno sa mylim (kedze my sedliaci, co jazdime v teplakoch nic nevieme), ale myslim si, ze napinak sluzi na to, aby udrzal retaz na prevodniku (koch) a nie na to, aby zabranoval kladke prehadzovacky v pohybe, takze to s tym nema nic spolocne. Zavadzanim som myslel to, ze sa ti tu celkom dost ludi snazilo poradit, ako nastavit prehadzovacku a pritom ty mas problem s tym, ze ti to samovolne prehadzuje pri skokoch, co neodstarni ziadne nastavenie. Len tolko som chcel.
TO ROOT: radili mi nove bowdeny a lanka, coz MAM, uz boli na biku (jagwire) a 1.vravim, ze VACSINOU pri skokoch ale dakedy aj na rovnej ceste pri normalnom slapani... 2. Skok skacem do DOPADU. To znamena ze ziadna rana! Tak nechapem preco sa prehadzuje..
3. a myslim, ze napinak je na to aby sa ti pri skoku nevlacila retaz po zemi a tym padom aby ani prehadzovacka neskakala hore-dole. Na pilach sa retaz udrzi aj bez napinaku...
sorry ale nemyslim ze ALivio je konstruovane na nejake skakanie. jako nejake mensie skoky to vydrzi ale nic vacsieho. na to je potom nieco ine... a ze skaces do DOPADU... a? skaces. ked si myslis ze ziadna rana, taq ziadna rana tebe ale nie biku. takze ked si roflakal pri skokoch taq jasn ze ti nefunguje aj inde.
ja mam Alivio zatial rok a vacsie problemy som zatial nemal. ked nanho trochu pozabudnem taq mu to trosku dlhsie trva ale po vycisteni ide v poho.
hmmm vy ste teda.ked som to precital tak som si pomyslel kam som sa to dostal....to si pisal takym stylom ako keby do salamandra ci nejakej takej jasterice isiel atypicky 4hran...hmm to by som mal este prestudovat.hmm a hussefelty ze su najsamlepsie kluky na svete.....hmmm chlapci na extreme sa preberaju lepsie veci ako tu a to ten extremebike je v dost zlom stave....
ocujte mam problem s oskou od truvativu. puka ako besna. otriasa sa mi cely bike. je to howitzerka M12 http://www.sram.com/en/truvativ/bottomb ... /xrm12.php trochu sa mi kyvala prava kluka - len mm, tak som ju dotiahol na fest. presiel som kilometer po meste po ulici a zacala pukat a praskat zvnutra. este som to nerozobral. neviete co by tomu mohlo byt??? oske som vazne este nedal zabrat. a zacala pukat po tom dotiahnuti. predtym bola ok. neviete mi poradit??? ked ju dam reklamovat, mesiac nemam na com jazdit..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inú prehadzovačku ako Shimano ani nepoznám okrem Sram, a to ma najviac štve. Úrdžbu som robil presne ako si písal.
...a tie kluky...presne si napisal,ze som ich otlacil
To Root: No prehadzuje hocikedy, ale áno vačšinou pri skokoch. Ale tie skoky skáčem do dopadu! To znamená že nič nedostane ranu! A ešte k tomu mám napinák! A načo by som tu asi "zvádzal" ludí??????
3. a myslim, ze napinak je na to aby sa ti pri skoku nevlacila retaz po zemi a tym padom aby ani prehadzovacka neskakala hore-dole. Na pilach sa retaz udrzi aj bez napinaku...
ja mam Alivio zatial rok a vacsie problemy som zatial nemal. ked nanho trochu pozabudnem taq mu to trosku dlhsie trva ale po vycisteni ide v poho.