Retaz KMC X10-73, pravidelne čistená a mazaná. Jazdená na 2x10 radení. Po 1300 km mierka na 0,75 (dokonale vyčistená). Zaťaženie ale vzhľadom na váhu jazdca trošku vyššie (95 kg čistej váhy)
Uvidíme koľko vydrží HG-95
Vcera som premeral retaz gx 1-12 najazd 1800 km 132,30 prijemne prekvapenie. Po 4 sezonach budem menit na cestaku campu chorus- po 12660 km uz ma 132,55. Chcel som ju menit uz po min. sezone, ked mala cca 9 tis. ale servisakovi neprepadla mierka..
ak je spina na retazi tak to zotieram kuch.utierkou co je 99% vyjazdiv na horaku plus kolieska na kladkach. ak je uz kazeta zaspinena tak cistim uz aj retaz cyklostarom ako casto to sa neda povedat zalezi od pocasia niededy aj 2x do tyzdna inokedy raz do mesiaca ale davam si zalezat aby retaz na horaku bola cista kazdy wat do kopca sa hodi. mam v tom uz prax cize servis bicyklov mi trava minimum casu.
Pri výrobe sa práve používajú tie isté technológie, výdrž môže znižovať zvyšovať iba použitý materiál ale ten ma tiež svoje limity a väčšinou vo vysledku je aj rovnaka vydrž.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uvidíme koľko vydrží HG-95
po cca. 4000km mala stara 132.9, nova 132.2
po cca. 4000km mala stara 132.9, nova 132.2
ja som v rovnakom nastaveni dal 2000km vazim 82kg prevazne v terene zatazovana pravidelne cistena po kazdom vyjazde.
Po každom výjazde? A v akom rozsahu?
mate snou niekto skusenosti?
mate snou niekto skusenosti?
Aj autá, elektronika ...
To si asi nemyslel vážne.