Ten rám na Bike-discount nieje úplne presne ten čo mám ja, ale žiaden lepší popis som nezohnal a obidva sú Cube AMS 120 hpa 29, tak očakávam, že to bude to isté.
BTW: mám v riešení ešte os od Follow-Me na pripojenie malého na biku za seba, ale tam to ešte nemajú v sériovej výrobe, tak neviem čo od toho čakať
Dnes mi odpisali z follow-me tandem. Ta ich smiesna oska stoji neuveritelnych 79€ plus postovne.
Ale kedze ju dost nutne potrebujem a nemozem bez nej funogvat, tak si asi nenavyberam a idem do nej.
Alebo zozeniem niekoho kto mi ju vie vyrobit lacnejsie - co sa ale z Holandska dost tazko zhana a tu mi ju nikto lacnejsie nevyrobi.
A bral by si na dovolenku do hor dva biky? Mne sa nechcelo ani dve rozne osky.
Prenos sily by mal byt cez retaz na kazetu a odtial priamo na follow-me a nie, ze ramom tahas. Tolko moja teoria.
Druha vec, ze s deckom za sebou nejazdis jak hovado, ale opatrnejsie a aj vzdialenosti su kratsie. Moj syn po pol hodine straca koncentraciu a podla toho sa musim zariadit.
Mam s tym zatial najazdenych 400km na fulle a ziaden problem.
BTW: na bezne jazdenie po okoli, na plaz a proste niekam kde bike ostava bez neustaleho dohladu si nechavam stary full, takze toto bude naozaj iba na dovolenky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz je otázka, čo ďalej. Kúpiť novatec "rýchlo upinák ", alebo originál na nejaký imbus. Rozdiel v cene je pár eur, takže otázka je čo je lepšie.
Tento bike
http://www.cube.eu/en/bikes/fullsuspension/ams/cube-ams-one-120-hpa-29-black-anodized-2015/
Tu je pokec
http://www.bike-discount.de/en/buy/cube-ams-120-hpa-29-pro-frame-black-n-white-233873/wg_id-7327
Tento novatec
http://www.internet-bikes.com/index.php?p=556&id=43115
Alebo tento originál syntace
http://www.bike-discount.de/en/buy/syntace-x-12-thru-axle-135-142mm-44551/wg_id-1310
Ten rám na Bike-discount nieje úplne presne ten čo mám ja, ale žiaden lepší popis som nezohnal a obidva sú Cube AMS 120 hpa 29, tak očakávam, že to bude to isté.
BTW: mám v riešení ešte os od Follow-Me na pripojenie malého na biku za seba, ale tam to ešte nemajú v sériovej výrobe, tak neviem čo od toho čakať
Ale kedze ju dost nutne potrebujem a nemozem bez nej funogvat, tak si asi nenavyberam a idem do nej.
Alebo zozeniem niekoho kto mi ju vie vyrobit lacnejsie - co sa ale z Holandska dost tazko zhana a tu mi ju nikto lacnejsie nevyrobi.
Prenos sily by mal byt cez retaz na kazetu a odtial priamo na follow-me a nie, ze ramom tahas. Tolko moja teoria.
Druha vec, ze s deckom za sebou nejazdis jak hovado, ale opatrnejsie a aj vzdialenosti su kratsie. Moj syn po pol hodine straca koncentraciu a podla toho sa musim zariadit.
Mam s tym zatial najazdenych 400km na fulle a ziaden problem.
BTW: na bezne jazdenie po okoli, na plaz a proste niekam kde bike ostava bez neustaleho dohladu si nechavam stary full, takze toto bude naozaj iba na dovolenky.