Aké máte skúsenosti s lakovaním rámov na slovensku, prípadne priamo v KE? Akú farbu preferujete - prášok, vypaľovacia...?
Podotázka pre košičanov: v servise na Komenského (v dvore) vraj berú rámy na lakovanie práškom, máte s nimi skúsenosti (ak dlho to trvá, cena, kvalita...)
Dcerke som zohnal pouzity mtb 24" za "facku". Lenze je modry, takze sa musi prelakovat. Povodny lak nema mechanicke poskodenie. Rozmyslam, ze to odmastnim a nasprejujem podla dcerkinej poziadavky. Mate niekto skusenosti s lakmi, pripadne autolakmi co su bezne dostat? Ci su oteruvzdorne?
Moze to ist aj na povodny nater, len by bolo dobre zdrsnit povrch. Takou 600 smirglom. Potom nastriekat farbou a nakoniec cirim lakom. Najlepsie je to komplet urobit autolakom a pistolou, alebo aspon vrchny lak, lebo ten zo spreja nebude nikdy leskly. To je skor chyba trisky. Takze ak je moznost, radsej komplet pistolou a nezabudnut zalepit zavity a podobne A oteruvzdrny bude urcite.
Akurat sme to boli testovat. Dcerka prehadzuje jedna radost, tesim sa, aka bude skvela bikerka (hadam nejake lesy este zostanu). A vyborne to brzdi. Stary (20") mal tvrde brzdy a dcerku boleli z toho ruky. Nebude mi nik verit, ale prave detske biky potrebuju mat relativne kvalitne komponenty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A po nalakovani a oprave:
OT: Presne takyto mam doma, a na nom som sa naucil manual
fakt je to pekne, aj ked povodna modra lahodila mojmu oku viac ...
dievcatko predsa nemoze mat modry bike
Veru tak. Ale robit na biznis by som to nechcel, lebo sa to neoplati.