zatial som bol na poriadnom zjazde len z inovca jak vies kde to je pri trencine a s mojimi 70 kg nemali problem. brzdia dobre hned od zaciatku jak sa dotknu platnicky kotuca a pri mojej vahe ani nemusim silno stlacat packy ked scem zastavit
lol páky sú celé kovové.musí to byť starší model inak hriate skoro žadne inak dobré brzdy.jazdím ich na také lahšie fr-en a celkom ok inak.myslím že aj brzdový učinok ti bude vyhovovať aj ked ja málo brzdím tak možem povedať že ked som potreboval rýchlo zastaviť to išlo to .A prosím nekomentovať tu brzdu že je to nízka cenová relácia myslím že taký hayes sole , nine ,tektro na ne všeobecne nemá
Ta brzda stoji nova 6000 komplet 180/160 s kotucmi.
Hayes sole je oproti tomu nic....mal som sole, teraz julie a proste to je ako porovnavat trabant a mercedes...
Tie brzdy brzdia podla mna skvele
ja sa nehadam co sa tyka vykonu tych brzd ja sa len pytam na vase nazory a skusenosti a to za za taku cenu zozenes kvalitnu brzdu nieje nic zle prave naopak a oproti Soleckam by som radsej fakt ani neporovnaval bo sole=shit
To by som nepovedal, ta brzda ma cosi do seba, porovnaj vekovo Znacku Hayes a Magura je pravda ze do tejto doby sa Solecka nehodia ale nemusite ich hned vyhadzovat, aj tie sa daju pouzit a su urcite spolahlivejsie ako magura Julie.
zevraj SOLE spolahlivejsie ako JULIE.
Chlapce, jazdil si ich? nie tak nehovor
Ja som mal na biku SOLE, teraz JULIE...a moje Vcka na starom biku brzdili lepsie nez tie SOLE...to je proste jeden nepodarok ktory by trebalo stiahnut z trhu....tie brzdy by som sa bal namontovat mojej babke co chodi len do obchodu na dedine.
Asi sme sa nepochopili, spolahlivost nieje myslena ako brzdna sila alebo brzdny moment ktory je inak u magur velky, ale o celkovej odolnosti napr voci oderu, narazom proste su mechanickejsie odolne a ktej brzdnej sile by som mal iste vyhrady, lebo viem ze ich jazdia aj ludia na bighitoch a funguju na hayesi existuje plno kvalitnych kotucov a keramickych oblozeni ktore ked sa dostanu do pracovneho bodu brzdia prekvapivo dobre.
Asi sme sa nepochopili, spolahlivost nieje myslena ako brzdna sila alebo brzdny moment ktory je inak u magur velky, ale o celkovej odolnosti napr voci oderu, narazom proste su mechanickejsie odolne a ktej brzdnej sile by som mal iste vyhrady, lebo viem ze ich jazdia aj ludia na bighitoch a funguju na hayesi existuje plno kvalitnych kotucov a keramickych oblozeni ktore ked sa dostanu do pracovneho bodu brzdia prekvapivo dobre.
by si neveril za dva tyzdne kolko ludi prislo so Soleckami na reklamaciu albo boli zavzdusnene alebo len tak nebrzdili ty ludia boli najmenej 4tyria takze u mna Sole=shit radsej maguru by som bral
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a take marty SL tie by som tiez raaad
a nevies kolko stoja tie brzdy na pulte bez kotucov a adapterov?
Hayes sole je oproti tomu nic....mal som sole, teraz julie a proste to je ako porovnavat trabant a mercedes...
Tie brzdy brzdia podla mna skvele
Chlapce, jazdil si ich? nie tak nehovor
Ja som mal na biku SOLE, teraz JULIE...a moje Vcka na starom biku brzdili lepsie nez tie SOLE...to je proste jeden nepodarok ktory by trebalo stiahnut z trhu....tie brzdy by som sa bal namontovat mojej babke co chodi len do obchodu na dedine.
by si neveril za dva tyzdne kolko ludi prislo so Soleckami na reklamaciu albo boli zavzdusnene alebo len tak nebrzdili ty ludia boli najmenej 4tyria