no ved smer jazdi ako ked idem na nom. tak nalavo mam vzduch a napravo mam lockout a podobne blbosti sa mi zda ze napravo je aj ten gregulator odskoku ale to som si neni isty ok to je jedno len este by som potreboval vediel ten olej aky tam treba naliat som sa docital ze niky co ma vyskozity 5WT lenze taky nemam .som nasiel doma SAE 15W-50taky mozem naliat?
no ved smer jazdi ako ked idem na nom. tak nalavo mam vzduch a napravo mam lockout a podobne blbosti sa mi zda ze napravo je aj ten gregulator odskoku ale to som si neni isty ok to je jedno len este by som potreboval vediel ten olej aky tam treba naliat som sa docital ze niky co ma vyskozity 5WT lenze taky nemam .som nasiel doma SAE 15W-50taky mozem naliat?
Čím je olej redší (má nižšiu viskozitu), tým lepšie dokáže mazať počas nízkých teplôt a tým je nižšia opotrebovanosť. Oleje sa podľa viskozity delia do niekoľkých tried podľa špecifikácie SAE. Trieda udáva, ako sa olej bude chovať počas nízkých a prevádzkových teplôt. Viskozných tried je celkom šesť: 0W, 5W, 10W, 15W, 20W a 25W.
A ešte ťa chcem požiadať, aby si si najskôr svoje posty poriadne prečítal a poupravoval do zrozumiteľnej formy a až potom klikni na Odoslať
no ved obcas sa pomylim heh stane sa, tak ja mam ten olej 15W taky tam mozem supnut? v zime mi to ani moc netreba aby pruzila ale tento rok napriklad som jazdil stale dalo sa .povec aky olej je najlepsi v primere zima leto ok?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ina ee
Si madar?
Pis po slovensky.....
v pravej nohe zhora máš olej, ktorý sa nachádza v tlmiči.
celú lavu stranu a spodok pravej máš mazaný vazelinou. Doporučujem preštudovať manuál .....
nakolko si doteraz nezformuloval normálnu konkrétnu otázku, tak doporučujem obrátiť sa na servis.
Zrejme ťa pomýlil Reverse Arch (mostík zo zadnej strany)
Čím je olej redší (má nižšiu viskozitu), tým lepšie dokáže mazať počas nízkých teplôt a tým je nižšia opotrebovanosť. Oleje sa podľa viskozity delia do niekoľkých tried podľa špecifikácie SAE. Trieda udáva, ako sa olej bude chovať počas nízkých a prevádzkových teplôt. Viskozných tried je celkom šesť: 0W, 5W, 10W, 15W, 20W a 25W.
A ešte ťa chcem požiadať, aby si si najskôr svoje posty poriadne prečítal a poupravoval do zrozumiteľnej formy a až potom klikni na Odoslať