Ciao neviete niekto povedat ci do brzd MAGURA a SHIMANO moze ist rovnaky mineralny olej ? ci do magury moze ist shimano a naopak ... ci musi byt original ... VDAKA
matka zem ... vdaka tomu druhemu viem ze ano ale z tej prvej odpovede som pochopil len ze som tu novy ... len dufam ze na 100% to je jedno ... VDAKA ...
POZOR
Nieje to jedno!
Do brzd MAGURA ide specialny MAGURA olej a je to napisane aj na brzdach ak je to tak.
Na mojich JULIE to napisane je...proste tam nemoze ist iny olej ako SPECIALNY MAGURA
It is very important to use only Magura Blood mineral oil in our brakes. Using any other type of fluid may cause damage to the seals or cause the brake to overheat causing total brake failure. Using any other fluid other than Magura Blood will also void the warranty.
POZOR
Nieje to jedno!
Do brzd MAGURA ide specialny MAGURA olej a je to napisane aj na brzdach ak je to tak.
Na mojich JULIE to napisane je...proste tam nemoze ist iny olej ako SPECIALNY MAGURA
It is very important to use only Magura Blood mineral oil in our brakes. Using any other type of fluid may cause damage to the seals or cause the brake to overheat causing total brake failure. Using any other fluid other than Magura Blood will also void the warranty.
bla bla bla. samozrejme ze nikto ti nenapise ze tam moze ist normal olej za 150sk/l. to iste pise shimano atd. ja som do magury luisy v pohode nalial MADIT OT-HP 32 a bez problemov. so don't worry problem by bol len keby si tam nalial brzdovu kvapalinu, na ktoru niesu prisposobene tesnenia inak by ten system fungoval urcite aj so slnecnicovym olejom. otazka znie s akymi vlastnostami
no tak mi to vysvetli co som napisal kravinu?
to teraz sa musim vyjadrovat uplne ODBORNOU RECOU a nemozem napisat OLEJ? kazdy to pochopil dokonca aj ty co som tym myslel.
hovori sa odbornou TERMINOLOGIOU ... ale ne, ja to mam v paži len keď ty sa tak pekne hneváš... ja po poravde by som chcel velmi rad aj stebou pojazdiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nieje to jedno!
Nieje to jedno!
bla bla bla. samozrejme ze nikto ti nenapise ze tam moze ist normal olej za 150sk/l. to iste pise shimano atd. ja som do magury luisy v pohode nalial MADIT OT-HP 32 a bez problemov. so don't worry problem by bol len keby si tam nalial brzdovu kvapalinu, na ktoru niesu prisposobene tesnenia inak by ten system fungoval urcite aj so slnecnicovym olejom. otazka znie s akymi vlastnostami
"olej DOT4" -
ako mozes napisat ze DOT4 je olej ...
a jo, asi mas predsa len pravdu...
Billko poj na kus reči moj ...
musim ta predsa opravit ked pises kraviny... čo tak zalozit v pieskovisku thread... Biiles vs. LittleFox? ... hmm?
to teraz sa musim vyjadrovat uplne ODBORNOU RECOU a nemozem napisat OLEJ? kazdy to pochopil dokonca aj ty co som tym myslel.