Caute,
ma niekto skusenosti s MTB rámami od tejto talianskej firmy? Kedze sa jedna o vyssiu cenovu kategoriu, rad by som pocul nejake referencie pred tym ako ho kupim. Konkretne mam na mysli model Oro Puro vid www.wilier.it
Vopred dik za kazdu konstruktivnu odpoved.
Ciste zlato velmi dobre ramy...jazdil som na Pure z Easton-u...to je daky 04 cca rok...zvuk jak plechovka od piva ked dotoho strelil kamen ale inak super...tuhy lahky ram...jazdil som aj na minulorocnom Pure s karbonovym chvostom...to je zase ako na kelimku z jogurtu -karbon- ale dobre pojezdenicko
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit ...a solitario celokarbon som len osahal
z wilierom sa neda nic pokazit...mal som ich viacero v rukach aj roso rubino vyzeralo fajn, na tom som presiel sice iba par metrov ale pohoda...ale zhodnem sa tuto s obcanmi ze ten dizajn do noveho roku strach a hruza ale kvalita urcite 1.trieda
Ciste zlato velmi dobre ramy...jazdil som na Pure z Easton-u...to je daky 04 cca rok...zvuk jak plechovka od piva ked dotoho strelil kamen ale inak super...tuhy lahky ram...jazdil som aj na minulorocnom Pure s karbonovym chvostom...to je zase ako na kelimku z jogurtu -karbon- ale dobre pojezdenicko
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit ...a solitario celokarbon som len osahal
z wilierom sa neda nic pokazit...mal som ich viacero v rukach aj roso rubino vyzeralo fajn, na tom som presiel sice iba par metrov ale pohoda...ale zhodnem sa tuto s obcanmi ze ten dizajn do noveho roku strach a hruza ale kvalita urcite 1.trieda
no tak to rad pocujem, lebo ja som este nemal tu moznost sa na nom previest... tento model konkretne je celohlinikovy s 3nasob. zvarmi a sedlova trubka je karbonova. dizajn je fakt neštandardný, ale mne sa paci, inak by som ho nekupil.
Mozem len odporucat.
Ja od leta minuleho roku vlastnim karbonove solitario.
Pokial ide o dizajn 08 radu tak je to katastrofa. ja som predajcu nahanal, aby mi zohnal 07 ram, ten je este pekny oproti terajsim modelom.
Jazdne vlastnosti -parada
No "celokarbonátka" tohtoročný model Solitario ma tiež klasicky dizajn, tak ako ten tvoj, ale tam je cena o dost vyssia ako u hlinikoveho Oro Puro. Dufam, ze jazdne vlastnosti budem mat tak isto dobre aj Oro Puro...
toto puro som okusil´07...na novom je viac karbonu a trosku dizajn pomeneny...kazdopadne je to zaujimave ...urcite budes spokojny...za wilier ruku do ohna
Moje skusenosti s Wilierom su dost stare, mal som mozno jedny s prvych ramov na Slovensku, Mamuth a WebRider, oba z trubiek Easton. WebRider mal netradicny "pogumovany" nater odolny voci kamienkom. Geometria vhodna na vidlicu max 80mm (bolo to dost davno, podotykam este raz). Inac ram fungoval ako mal, nic sa nezlomilo, dobra kvalita (ale aj vsetky dalsie ramy po nom). Neviem povedat nic negativne ale ani vynimocne (az na nater). Kupou nic neskazis, ak sa Ti paci a urcite to nebude tuctova volba.
Tak uz ho vlastnim... Moc som na nom este nenajazdil, ale vyzera paradne a jazdi sa na nom fakt dobre. Mam este starsie GT Avalanche a toto v porovnani s GT je trosku ina "kava". Vela robi aj vaha (kedze komplet cely bike ma cca o 2,5kg menej), ale najma jazdne vlastnosti sa mi zdaju lepsie - absorbcia narazov t.j. vyssi komfort...
Este jedna vec, na kolko by ste ocenili tuto zostavu?
Ram: Wilier Oro Puro Vidla: Rock Shox Reba SL Dual Air (Poplock) Brzdy: Hydraulic Discs Deore LX Kluky, stredove zlozenie, presmycka: Deore LX Prehadzovac: Deore XT Kolesa+naboje: Fulcrum Red Metal 3 (set) Gumy: Ritchey Z Max Sedlovka, predstavec, riaditka: Ritchey Pro Sedlo: Selle Italia Filante
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj mna to ako prve zarazilo, ale snad to ma nejake funkcne opodstatnenie, inak by to asi nerobili...
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit
no tak to rad pocujem, lebo ja som este nemal tu moznost sa na nom previest... tento model konkretne je celohlinikovy s 3nasob. zvarmi a sedlova trubka je karbonova. dizajn je fakt neštandardný, ale mne sa paci, inak by som ho nekupil.
Ja od leta minuleho roku vlastnim karbonove solitario.
Pokial ide o dizajn 08 radu tak je to katastrofa. ja som predajcu nahanal, aby mi zohnal 07 ram, ten je este pekny oproti terajsim modelom.
Jazdne vlastnosti -parada
Ram: Wilier Oro Puro
Vidla: Rock Shox Reba SL Dual Air (Poplock)
Brzdy: Hydraulic Discs Deore LX
Kluky, stredove zlozenie, presmycka: Deore LX
Prehadzovac: Deore XT
Kolesa+naboje: Fulcrum Red Metal 3 (set)
Gumy: Ritchey Z Max
Sedlovka, predstavec, riaditka: Ritchey Pro
Sedlo: Selle Italia Filante
Vsetky komponenty su model 2008...
Ak myslis moju otazku, tak aby som vedel, ze ci som nezaplatil vela... Bo jeden znamy mi tvrdil, ze 50 tis. je vela. Ja si to nemyslim.