mam otazocku, existuje naboj na 20mm os, na priemyselnych loziskach s CL uchytom na kotuc?
zatial som nasiel len Shimano naboje ale tie su na konusoch a DT ale len na 15mm os
mam otazocku, existuje naboj na 20mm os, na priemyselnych loziskach s CL uchytom na kotuc?
zatial som nasiel len Shimano naboje ale tie su na konusoch a DT ale len na 15mm os
Naboj na 20mm osu nieje na konusoch. Takze napr. ten Saint splna tvoje poziadavky.
Jasne ze existuju 20mm naboj. Hope Pro 2 a k tomu dokupis za 15libier 20mm adaptery. Myslim to najdes aj na chainreactioncycles a instruktazne video jak to nahodit je na www.hopegb.com. Zadny naboj hope sa da tiez prerobit na 12mm os a sada je bezne k dostaniu na shopoch. Video k prerobeniu je tiez na ich stranke
Jasne ze existuju 20mm naboj. Hope Pro 2 a k tomu dokupis za 15libier 20mm adaptery. Myslim to najdes aj na chainreactioncycles a instruktazne video jak to nahodit je na http://www.hopegb.com. Zadny naboj hope sa da tiez prerobit na 12mm os a sada je bezne k dostaniu na shopoch. Video k prerobeniu je tiez na ich stranke
Mas pravdu, predny Hope Pro 2 si mozes kupit priamo v 3 verziach: QR, 15 mm a 20 mm a existuju aj konverzne kity. V kazdom pripade su vzdy len na 6 dierove kotuce a nie na CL.
Mne to bolo povedane asi pred 3-mi rokmi v kaktuse. Tak mozno uz to zmenili. V zivote som ale nevidel taky naboj a ajked bude, bude urcite problem zohnat ho. Kedze u CL su aj nevyhody mozneho ulozenia lozisk. Tak aj preto sa do tho vyrobci nehrnu.
+ Teraz som pozeal ze: kluc na CL je uzsi, nez su vlozky na pevnej oske. Tak sa mi to vidi trosku divne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikesport.cz/cz/naboje-mtb/sram-x.9-naboje-set-mod.-2010_2396
Naboj na 20mm osu nieje na konusoch. Takze napr. ten Saint splna tvoje poziadavky.
EDIT: Paul Lange hovori, ze je
Mas pravdu, predny Hope Pro 2 si mozes kupit priamo v 3 verziach: QR, 15 mm a 20 mm a existuju aj konverzne kity. V kazdom pripade su vzdy len na 6 dierove kotuce a nie na CL.
http://www.bike-components.de/products/info/p17519_Abschlussring-mit-Dichtung-fuer-XT-Nabe-M776.html
No samotný náboj od Mavicu asi ťažko, to už rovno celé koleso.
http://www.bike-components.de/products/info/p20237_Crossmax-SX-Disc-Center-Lock-Laufrad-Modell-2010.html
Proste sa treba vykašlať na celý CL a prejsť na 6 bolt kotúče.
+ Teraz som pozeal ze: kluc na CL je uzsi, nez su vlozky na pevnej oske. Tak sa mi to vidi trosku divne.