To mas v podstate to iste. Velky rozdiel v tom nevidim. Myslim si,ze v 36 dierovom prevedeni je tych nabojov ovela viac=mas vacsi vyber. Ja osobne jazdim 36 Novatecy.
prave ze ja som videl ovela viac 32 dierove, rozmyslal som nad nabojmi na kotuce (teraz mam 36 d. Author) a naboje Author na kotuce boli len 32 d., ale Novatec ma aj 36 d.
tak tak, novatecy. nemaju chybu. su trosku drahsie, ale do nabojov sa investovat oplati. ja by som odporucal tie. neni problem ich zohnat a maju slusny vyber. staci sa opytat v obchode
tak tak, novatecy. nemaju chybu. su trosku drahsie, ale do nabojov sa investovat oplati. ja by som odporucal tie. neni problem ich zohnat a maju slusny vyber. staci sa opytat v obchode
ani by som nepovedal.za author predny naboj daš 2000 sk,taky isty novatec maš za 1200sk..
oki, nehadam sa, ja som dal za ne 1700 - za kazdy, to zas nie je az tak lacne , ine znacky som nekukal. ja som len povedal ze su neni lacne, neporovnaval som ich s inymi
takze k veci... o novatecoch koluju informacie, ze loziska toho moc nevydrzia... osobne som isiel do dt cerit. cenovo su lepsie ako novatecy... akurat ich treba objednat z cz... http://www.bottico.cz/admin/modules/vyr ... =2&idsk=92
dnes som bol v jednom kamennom obchode v PD a typek mi ponukal MAVIC CROSS RIDE komplet kolesa za 6900 obe a tvaril sa,ze je to super cena.
co vy na to ludia zlati?
dnes som bol v jednom kamennom obchode v PD a typek mi ponukal MAVIC CROSS RIDE komplet kolesa za 6900 obe a tvaril sa,ze je to super cena.
co vy na to ludia zlati?
je to uplne standardna cena, ale pokial su zhodene z ineho biku - jednaj sa, urcite dohodnes nizsiu cenu,
inac, jazdim na nich mesiac - su fajn tuhe a prekraaasne
co vy na to ludia zlati?
V CZ sa daju Crossride 07 zohnat okolo 3800,- Kč, co je pri kurze 1,2 menej ako 4600,- SKK
Ok, na piranhach, to je sice pekne, ale neviem, kolko by bajk vydrzal, keby som na nom robil 2m dropy atd., ked mam 95kg. Ja chcem, aby mi vydrzal aspon 3 roky s pravidelnou udrzbou a neviem ci chlapci na piranhach by isli zjazd 50km v hodine s gumickami ) Asi by ich maminky plakali )
Ja som sa chcel dozvediet, ci ma pre mna vyznam napr. investovat do deore XT naboja predneho, aky je rozdiel medzi deore a deore XT nabojom ?
HERO akoze si myslis ze V-brake nic neubrzdia??? hmm ja chodim ziadiamy aj cez 50km/h a gumicky ma bez problemou ubrzdia
no neviem... v prvom rade su to ust-cka, cize budes musiet menit plaste... ja by som do toho nesiel... to uz radsej tie crossridy... tie mas za cca 4500 nove a so zarukou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
32, alebo 36 dier?...a ktore preco?
ani by som nepovedal.za author predny naboj daš 2000 sk,taky isty novatec maš za 1200sk..
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyr ... =2&idsk=92
robia aj komplet kolesa:
http://www.bottico.cz/admin/modules/vyr ... 7&idsk=104
dalsi shop je tu:
http://www.netbike.cz/kotoucova-skp105-prnts-1,104,105
http://bike-forum.cz/forum/naboje-novat ... forum.html
co vy na to ludia zlati?
co vy na to ludia zlati?
je to uplne standardna cena, ale pokial su zhodene z ineho biku - jednaj sa, urcite dohodnes nizsiu cenu,
inac, jazdim na nich mesiac - su fajn tuhe a prekraaasne
co vy na to ludia zlati?
V CZ sa daju Crossride 07 zohnat okolo 3800,- Kč, co je pri kurze 1,2 menej ako 4600,- SKK
Ja som sa chcel dozvediet, ci ma pre mna vyznam napr. investovat do deore XT naboja predneho, aky je rozdiel medzi deore a deore XT nabojom ?
oplati sa mi do toho ist?