Servus bikery potrebujem poradiť ohladom napinaka na retaz mam kluky Truvativ Ruktion 3,0 a potreboval by som nato vhodný napínak. Kluka ma 3 pily ale da sa rozobrať aj na jednu takze budem mat v predu len jednu rychlost a potrebujem napinak ktory bude pasovať. Inač je to na raptora takže kto s tim ma skusenost nech poradi. Dik
Tak keby som vedel ako sa sem pridávajú fotky tak ju sem dam každopadne pozri si moj profil tam tu fotku pridam je to uz hotove nefotil som postup ale ked chceš napinak na raptora tak ja som musel rozobrať kluku tak aby tam ostala iba jedna pila (nehal som strednú) dalej musiš dať dole kluku (stači jedna) a na to potrebuješ stahovak na kluky (ked ho nemaš ani to nerob) potom iba odšrobuješ misku stredu pod nu daš napinak našrobuješ naspet (dobre to zatiahni ) nahodiš kuluku, zhodiš prednu prehadzovačku a valííííš ja som tiež robil prvy krat a zvladol som to v pohode
Tak keby som vedel ako sa sem pridávajú fotky tak ju sem dam každopadne pozri si moj profil tam tu fotku pridam je to uz hotove nefotil som postup ale ked chceš napinak na raptora tak ja som musel rozobrať kluku tak aby tam ostala iba jedna pila (nehal som strednú) dalej musiš dať dole kluku (stači jedna) a na to potrebuješ stahovak na kluky (ked ho nemaš ani to nerob) potom iba odšrobuješ misku stredu pod nu daš napinak našrobuješ naspet (dobre to zatiahni ) nahodiš kuluku, zhodiš prednu prehadzovačku a valííííš ja som tiež robil prvy krat a zvladol som to v pohode
Pokial ma isis tak stahovak nepotrebuje, potom kluc na misky, a odporucam to zatiahnut momentakom na 50nm, ale ak nemas tak to zatiahni, jak sa hovori, dobre
tak neviem ja som nehal len jednu pilu lebo 2 prevodniky nepotrebujem a ak mas tie kluky co mam aj ja (tie co boli na raptore od výroby) tak stahovak na kluky budeš potrebovať
qwertyhe drake je super, dobra vaha za dobru cenu a tu maju lepsiu cenu http://www.koloshop.sk/komponenty-napinaky-26/
este by som doplnil ze sa zdalo ze on zhanal nieco lacnejsie tak okolo 30 a drake stoji 2x tolko
Bohuzial, aj ja som ho urval
Preto hlAdam nieco na sposob tohto http://www.mountainracingproducts.com/mrp/2x/ - neviete poradit nieco taketo v sk shope? Idealne s uchytenim pod misky
Nazdar bikeri chcel by som sa spýtať na iscg navarky na mojom rame viď foto... chcel by som hodiť napinak no dopočul som sa že vlastne su dvojake uchyty ISCG 05 a ISCG OLD no a neviem čo je toto zač nejak sa do toho nevyznam tak by som vas ktori ste skusenejši poprosil o info diky moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial ma isis tak stahovak nepotrebuje, potom kluc na misky, a odporucam to zatiahnut momentakom na 50nm, ale ak nemas tak to zatiahni, jak sa hovori, dobre
Toto je blbosť ...
Toto budem montovať onedlho : http://www.elitebikes.sk/napinaky-a-prislusenstvo/2540-shaman-drake-2012/
Robia ho na všetky uchytenia takže nieje problém.
este by som doplnil ze sa zdalo ze on zhanal nieco lacnejsie tak okolo 30 a drake stoji 2x tolko
Preto hlAdam nieco na sposob tohto http://www.mountainracingproducts.com/mrp/2x/ - neviete poradit nieco taketo v sk shope? Idealne s uchytenim pod misky