Ahojte, chcem sa spytat na osadenie zadneho kolesa crossmax ST. Z opacnej starny kde nie je kazeta je nejaky medzikus ktory ked nevlozim do rychloupinaka tak mi koleso nesedi spravne v rame kedze je tam ako vidite nejaka diera kde ten upinak proste lieta a tak rychloupinak nie je pevne v strede naboja. Naopak ked tam ten medzikus dam medzi naboj a ram tak je to v celku OK avsak medzi medzikusom a nabojom nie je nic co by ich spajalo. Mam pocit ze tam nieco chyba co by som mal vlozit do stredu naboja a na to nasunut ten medzikus aby to drzalo cele pokopy. Prikladam nejake foto. Ten medzikus je to cierme male na rychloupinaku. Som vdacny za kazdu radu dakujem
no nie, zjednej strany kde je kazeta ako vidis je taka mala diera akurat na osku upinaka a z druhej strany je ta diera o dost vacsia ako keby sa do nej nieco malo vlozit aby ta diera bola ako na strane kazety ale neviem mozno trepem. nasiel som len ten medzikus ktory sa tam vsak neda uchytit iba ako vidis ked ho vlozim medzi ram a naboj tak tam drzi ale zeby mavic riesil to uchytenie takto sa mi nezda to by na inych ramoch proste neslo a navyse co ak ten medzikus niekde niekde praskne
Ten "medzikus" tam pekne osaď, t.z. zatlač ho tou stranou kde je tesnenie do náboja (do tej diery pri kotúči) a nasuň RU a nahoď koleso a jazdi. Ten medzikus tam inak ani uchycovať netreba.
no ako vidis na tych foto ten medzikus bol otoceny smerom k ramu aby zapadla ta tensia hlavicka do toho jarku v rame, naopak som to tam nedaval nejak mi to tam nesedelo uvidime mozno si na to treba fakt sadnut a porozmyslat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak fotky horšie ako z prvej svetovej.
ST jadzím takto už takmer rok, takže ak sa zabiješ, tomuto by som to neprisudzoval. No radšej sa nezabíjaj.
Veru občas stačí zapnúť aj rozum.
Inak ty si na tom jazdil takto doteraz?
AKo sorry ale sprav nejaké normálne foto toho kusu a napíšem Ti ako ho otočiť, lebo tie foto čo si tu dal, tak to by som vysávačom lepšie odfotil.