Čaute hoši,
pridám to do tejto temy,chcem sa spytat,mám doma pedále s Al telom,a piny (vystupky) ktoré tam boli sa zodrali,pedale idu bez problémov,tak ma napadlo mám doma nejaké piny doma s pokazených pedalov Funn Soljam.
Otázka: Neviete či by som mohol niekde kupit zavitník s takým zavitom ako na pine s pedála?resp, da sa kupit taký maly závitník vobec?
Ak by sa dal kupit taky malý zavitník, tak potom len vrtačka a režem zavity..
Jooj si ma potešil volodaj takže je to bežný zavitník a malo by to ist kupit...
K tomu vrtačiku vravíš 2,5ka presne na ten typ zavitu?
Pedale su s AL tela ako som už písal tak by to malo ist,špekulujem pretože pedalom nič není okrem toho ,že su tam není žiadne piny a noha sa my smykne pri kazdom vyjazde :/
Aj ja som jazdil s holenami (kym ma to bavilo a nepokazil sa mi bike). Holene sice doskrabane ako fras, ale dodnes toho nelutujem, bo by mi asi museli transplantovat kozu na nohach od tych pinov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pridám to do tejto temy,chcem sa spytat,mám doma pedále s Al telom,a piny (vystupky)
Otázka: Neviete či by som mohol niekde kupit zavitník s takým zavitom ako na pine s pedála?resp, da sa kupit taký maly závitník vobec?
Ak by sa dal kupit taky malý zavitník, tak potom len vrtačka a režem zavity..
Ďakujem za kazdú užitočnu radu!
PS:pochybujem ,že taky maly zavitník kupim...
K tomu vrtačiku vravíš 2,5ka presne na ten typ zavitu?
Pedale su s AL tela ako som už písal tak by to malo ist,špekulujem pretože pedalom nič není okrem toho ,že su tam není žiadne piny a noha sa my smykne pri kazdom vyjazde :/
ďakujem
Možem dat 3,2mm? ak ano tak už len vrtačka a točím zavity. Super
Zavit točit budem ručne,jasné že nie vrtačkou,čosi nás na praxi naučili tak to využijem