A plaste MAXXIS 1.95 Ignitor. Su velmy dobre, nemam proti nim nic, len sa dost rychlo zodrali, takze take uz nechcem. Potrebujem nieco aby sa dobre slapalo po hore ale aby isli hladko po ceste tak 50% hora 50% cesta.
Cenovo za obydve dokopy dajme tomu do max 65€
dakujem za odpovede
aku maju tie Crossmarky 2.1 realnu sirku?
doteraz jazdim dusove Schwalbe NN a RoRo ale som otvoreny skusit aj inu znacku takze s tym problem nieje
Ale sú. V posledných mesiacoch sa do tejto ceny zmestia Continental Vapor 2.1 UST. hehe
alebo porozmýšľaj nad tým, prečo sa práve gumy ako Maxxis Medusa a podobné bahnivky robia úzke
(odpoveď, že výrobcovia sú kkti, nie je správna)
inak pozoruhodné slová na to, že máš v profile ako jeden z bikov Reign...
anyway ked som odjazdil sezonu na 1.8 nabombovanych NobbyNickoch tak to az take zle s tou nemocnicou nebude
No Vapor ... hehe to vystihlo
alebo porozmýšľaj nad tým, prečo sa práve gumy ako Maxxis Medusa a podobné bahnivky robia úzke
(odpoveď, že výrobcovia sú kkti, nie je správna)
inak pozoruhodné slová na to, že máš v profile ako jeden z bikov Reign...
Ak nevies jazdit, nepomoze Ti ziaden plast
Bahnive plaste sa robia uzke preto, co som napisal .. a) ak sa ti dokazu zarezat na pevny podklad a za b) preto, aby ked sa nabali na nich blato, stale bez problemov presli ramom. Akykolvek podklad, kde nie je mozne sa dostat na pevny podklad a rezat ho, vyzaduje podhustene balony. S pretekom to ale uz potom nic nema, tam je rychlejsie bezat a mat prave tvrde gumy. Z vynimkom extremnych zjazdovych pretekov
Nerozumiem co je na mojich slovach pozoruhodne vzhladom na Reigna.
zajtra by mal byt uz nahodeny na bajku
rozmyslam nad plastami, ale neviem sa rozhodnut, ci mam kupovat slicky alebo nieco ako som mal doteraz (ritchey z-max 1,95 vpredu aj vzadu)
mam 75kg, najazdim tak 3000km za sezonu, 90% po asfalte, ale z kopca si to valim aj 80km/h, tak neviem, ci by som na tych slikoch hned na prvej zakrute nevyletel...viem ale, ze zase sa na nich slape po rovine ovela lahsie ako na hrubsich plastoch
rozmyslam medzi schwalbe RR/RR, ritchey speedmax beta 2,0 alebo ak by som kupoval slicky, tak tieto:
http://www.kupkolo.cz/produkty/Pneu_66/MTB_221/michelin_723/Plast-MTB-Michelin-XC-Road-26x1,4_2691.html
za rady vopred dakujem
maxxis wetscream
Pokial nas rad gramy a defekty tak Nobby Nic alebo Sport Albert. V poslednej dobe vyjdu na stejno.
potreboval by som poradiť nové plášte na bike CTM Quadra 08 (+ vymenená vidla za Suntour XCR).. tie pôvodné sú na nič ako iste viete
potrebujem to na univerzálne použitie, ale tak 50% cesta, 25% ľahší terén, 25% ťažší terén .. minimálne však 26x2.0 - 2.1
po prečítaní pár príspevkov z fóra vyberám medzi:
dopredu:
Schwalbe Schwalbe Little Albert Sport alebo Schwalbe Albert Perfomance plášť (aký je rozdiel?) alebo Tioga Extreme XC 26x2,1
dozadu: Schwalbe Smart Sam alebo Tioga Extreme XC 26x2,1 ?
alebo na obe hodiť Kenda Nevegal 2.1 ?
cenovo tak do/okolo 15-20€ / plášť
*tejto = odkaz