SCHWALBE KING JIM LIGHT 26X2.35
Schwalbe Fat Albert 26x2.35
Ritchey Pro, Moto Vader 26 x 2,40
resp nieco co by ste doporučili vy....ešte ma desi vaha predsa len skočiť o cca 300g viac na jednom kolese je celkom dosť.
Ale chapem že vačšia guma aj viac važi
Tak pani čo by sta poradili vy?
Ako som pisal vyjazdy davam tak do 50km +- ...ešte si to necham par dni prejsť hlavou zatial som osobne naklonený tučnému albertovy a zaujali ma ešte Continental Vertical
ked idem chrtit, rozumej v podstate klasicke XC s tym ze si jazdu singlacmi a dolekopcom chcem stale uzivat ostavam pri 2.25 Nobby alebo Rocket Ron. Vyjazdy tiez +/- 50km.
ked idem jazdit 80% dole s nejakym tym vyslapom tak prezuvam na Fat alberty.
ale uprimne povedane vacsinu casu jazdim na Nobby Nicoch reps Rocket Ronoch. Dokonca Nobby Nic 2.25 s prehladom zvladli zjazdy Lago di Garda (samozrejme nie tie najnarocnejsie) a dokonca aj den jazdenia v Ruzomberku ked som pozical bike kamaratovi.
Vpredu Fat Albert 2,25, vzadu Nobby Nic 2,25 (uz x-rokov) a pre mna idealna kombinacia. Aj ked vahovo to asi nie je optimum, ale zvyknes si (co nie je v materiali, je v nohach)
minuly rok som ich vyskusal aj na bahennej Zelenej stope a nemohol som si ich vynachvalit, dobra samocistiaca schopnost
takze to co napisal romanx vyzera byt idelana kombinacia na to co hladas...
skoda ze uz som objednal aj dopredu nobby nic.
Ale hodne bude veru závisieť od štýlu jazdy. Pri XC/AM sa mi napr. vybavia aj lesné zvážnice s jarkom v strede.
ja ho mam vzadu 2.1 ako ty je podla mna tak na 70 percent dobry hlavne super na sucho drzi ako kliest ale na mokre je zasa ako handra ale dalsia vyhoda je ze ked prejdes z morka na asfalt o 50metrou nanom nic nieje. ale ak sa tam dostane blato vyzera to jak gula 2.5