ani neviem ako, ale zacal som rozmyslat o upgrade svojho bicykla, na zaciatok sa chcem spytat (ci sa vobec najde niekto, kto mi poradi), ci mam na tento bicykel davat cervene komponetny alebo radsej cierne...jedna sa o naboje (povodne cierne), brzdy, resp. brzdove packy (povodne biele)...uvazujem totiz (ani neviem preco) o vyrobkoch nemenovanej slovenskej firmy...
diky, ta cierna bude asi schodnejsia...
tadeas...no, je to zatial len idea, par veci je proti
joko, tiez som bol spociatku prekvapeny, ale da sa na tom jazdit ako na bicykli, ale inak podnetne napady, len s ruzovou sa asi nafigu obchoduje
vo velosprinte maju kopec veci to sa nerata, myslel som nazivo naulici alebo najlepsie v lese. ved daj link na tie vyrobky mozno by aj ini rozmyslali nad upgradom...
podme sa bavit najprv o kvalite resp. vahe, potom o farbickach... musis byt ale konkretnejsi...
1/
pri nabojoch moc na vyber nie je: Tune (predny aj zadny), Mavic (predny aj zadny), CD Omega ( predny orig., mam pocit, ze to vyraba DT Swiss), Project321 (iba predny - zatial testujem, kvalitu potvrdit neviem) - pisane v poradi kvality, ine na vyber nie je, alebo nestoji za rec, k tomu doladit zadny, podla urovne kvality az potom farbicky...
2/ brzdy - tu je podla mna naozaj malo na vyber primerane k tomu bajku, z brucha tipnem 3-4 znacky, dolezita je ucinnost a vaha, az potom farbicky...
jasne, ze nevyberam podla farby, ale zase, ked nieco vymenim, nech to nie je ako past na oko...
aby som bol teda konkretnejsi, mal som namysli:
- naboje...zadny pricom predny by sa musel doladit a kedze to vyrabaju len v cervenej alebo v ciernej, tak preto som sa pytal na tie farby...
- brzdy...packy ta ista firma aj to len na mineralny olej a prasiatka by znova bolo treba doladit...
viem, tie naboje nie su najlahsie a cena tiez uplne strelena, ale hovorim, ze je to len taka idea (napadlo ma to, ked som zabludil na tie stranky) a ak by to vsak mala byt totalna kravina, tak potom radsej nic
edit: mnavak, ved ked sme z jedneho mesta, tak sa urcite stretneme aj v lese a uvidis jednu nohu v lese
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(ale na brzdy by som ju už nedával)
A najprv z dreva vystružlikať chýbajúcu nohy vidly, nech to vyzerá ako bicykel!
tadeas...no, je to zatial len idea, par veci je proti
joko, tiez som bol spociatku prekvapeny, ale da sa na tom jazdit ako na bicykli, ale inak podnetne napady, len s ruzovou sa asi nafigu obchoduje
inak, mozme sa niekedy dohodnut...jednonohy by mali mat aj vo velosprinte
neprzni ten krasny bajk pochybnymi vyrobkami...
PS
a vyrabaju vobec patricne predne naboje?
Ale teraz vazne, som skor za tu ciernu.
1/
pri nabojoch moc na vyber nie je: Tune (predny aj zadny), Mavic (predny aj zadny), CD Omega ( predny orig., mam pocit, ze to vyraba DT Swiss), Project321 (iba predny - zatial testujem, kvalitu potvrdit neviem) - pisane v poradi kvality, ine na vyber nie je, alebo nestoji za rec, k tomu doladit zadny, podla urovne kvality az potom farbicky...
2/ brzdy - tu je podla mna naozaj malo na vyber primerane k tomu bajku, z brucha tipnem 3-4 znacky, dolezita je ucinnost a vaha, az potom farbicky...
edit: este FRM(su aj farbicky) a specialita Industry nine.
aby som bol teda konkretnejsi, mal som namysli:
- naboje...zadny pricom predny by sa musel doladit a kedze to vyrabaju len v cervenej alebo v ciernej, tak preto som sa pytal na tie farby...
- brzdy...packy ta ista firma aj to len na mineralny olej a prasiatka by znova bolo treba doladit...
viem, tie naboje nie su najlahsie a cena tiez uplne strelena, ale hovorim, ze je to len taka idea (napadlo ma to, ked som zabludil na tie stranky) a ak by to vsak mala byt totalna kravina, tak potom radsej nic
edit: mnavak, ved ked sme z jedneho mesta, tak sa urcite stretneme aj v lese a uvidis jednu nohu v lese
raz hadam budem mat stastie na tu jednonohu potvoru...
odporucam radsej nic...
zacnem teda uvazovat o klukach