Stala sa mi nemilá vec. Na Scott-e Striku mi praskla zadná stavba. Skúsil som mailovať zástupcovi na Slovensko aj do Čiech, či sa to dá zohnať ako náhradný diel, ale zatiaľ mi neodpísali. Ale ešte to nieje tak dávno.Chcel by som vedieť, či sa nenájde niekto ,čo by vedel poradiť, či sa to nedá niekde zvariť.Alebo kontakt na niekoho, čo by mi vedel poradiť, čo sa vyzná v zváraní duralu a s tým spojenými vecami-Zohrievanie a chladenie materiálu kvôli vyrovnaniu napätia, atď.Alebo či nemáte niekto skúsenosti so servismi v blízkej cudzine. Čo sa týka tej zadnej stavby ako náhradného dielu.
akoze zvarit by sa to v podstate dalo... problem je v tom, ze zvaaranie hlinika je dost technicky narocne (je na to potrebna ochranna atmosfera, specialne elektrody) a nenapisal ci ti praskol v zvare alebo uprostred rurky...ak pri zvare, tak sa ten zvar musi zbrusit a urobit nanovo...nemozes to jednoducho len nejaeko pozliepat...
odporucam vsak vymenu, a budes mat istotu a novu zadnu stavbu...inak ak ti to Scott nevymeni v ramci zaruky na ram tak daj vediet ako si to zriesil...urcite to bude zaujimat mnohych, ktori uvazuju o biku Scott
Prasklo to mimo zvaru. O tých špeciálnych podmienkach pri zváraní viem.Určite sa nájde niekto kto to spraví.Ak niekoho poznáte, dajte kontakt. Ale nechávam to ako poslednú možnosť, najprv chcem skúsiť tú výmenu. Uvidím ako pochodím v Československu a potom by som skúsil Rakúsko.Dúfam, že to cez zimu stihnem. Len je to bohužiaľ po záruke. Scott dáva na celoodpružené rámy 2 roky.Môj som kúpil v 2002.
Cau, z cias ked som este mal G-Zero, tak si pamatam, ze jeden z najlepsich obchodov pre Scott v nasom regione bol http://www.tilosshop.com/ Je to sice v Nemecku, ale ved to uz je v podstate jedno...Inak praskanie zadnej stavby na Striku alebo G-Zere bolo dost castym javom a ako nahradny diel sa to bezne kupovavalo. Mozes checknut aj forum na ich stranke, casto sa to tam rozoberalo v minulosti. Napis im mail myslim si, ze s nimi budes vybaveny omnoho skor nez s nasim dovozcom.
cauki, nie, patka je odliatok, odliatok sa nezvara... aspon teda nie taky maly. skor by som navrhoval frezovat podla negativu novy patku, no osobne nepoznam nikoho kto ma frezu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odporucam vsak vymenu, a budes mat istotu a novu zadnu stavbu...inak ak ti to Scott nevymeni v ramci zaruky na ram tak daj vediet ako si to zriesil...urcite to bude zaujimat mnohych, ktori uvazuju o biku Scott
zvarit AL nieje problem! [email protected] (teda ak si z BA)