Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
+ kupit MS orech cca 65e
Díky za dobrý typ. Len ta cena je trochu moc, 200€ za naboj + vyplet (na to jedine si netrufam). Chcel by som sa s celou prerabkou zmestit do 400€.
DT Swiss DT 350 Classic Fatbike zadný náboj, 32 dier, 12 x 197 mm. IS6, orech Shimano Micro Spline
284 €
Samozrejme, ja len som ti poslal ze je moznost mat MS orech no lacne to nieje
Sunrace CS-MZ800 Metallic 12 sp. kazeta 11-51z.
Sram NX Eagle PG-1230 kazeta 11-50z.
Sunrace CS-MZ9 Metallic kazeta 12sp. 11-50z.
Ak by bol naboj pre microspline na standardny rychloupinak, tak by som kludne do prepletu siel a kazetu by som bral Shimano SLX M7100, Micro Spline, 10-51z, 12-r.
Je aj na klasicky rychloupinak. Mam ho. Dal som prepliest kleso a pohoda.
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/shimano-naboj-zadny-mt5010-32d-ru-12-k-center-lock.html
savings Shimano náboj zadný MT500 32d. R.U. 12-k. čierny Center Lock
42 € savings
MOC 62,99 €dislukas diky za dobry tym
inak, kedze mi tu radite naboj, tak to znamena, ze na ten co mam sa to nezmesti? vsak 12s by mal mat uzsie kolieska/retaz a tym padom sa ich tam viac zmesti, ci?
dislukas diky za dobry tym
inak, kedze mi tu radite naboj, tak to znamena, ze na ten co mam sa to nezmesti? vsak 12s by mal mat uzsie kolieska/retaz a tym padom sa ich tam viac zmesti, ci?
Skus trochu popozerat na inych weboch. Niekde snad skladom bude.
Este je nieco, na co si mam dat pozor? Nic viac si nemusel riesit?
Edit: scypho bol rýchlejší
Ale to bude o tom istom, najvacsie koliesko je tiez 51z a prehadzovace maju dlhe ramienko (SGS ci ako to oznacuju). Je to logicke, kedze je velky rozdiel medzi najmensim a najvacsim kolieskom, treba velku paku na natiahnutie retaze.
To je blbost, vsak si moze dat vacsi prevodnik dopredu a bude mat rovnaky rozsah ako 3x9.
No co som videl tak niektori aj kluky nechavali, len tam dali nw jednoprevodnik. Ci to je dobre nvm, ale islo im to.