Nepíšte mi prosím, že si mám kúpiť fastop či koolstop a podobne (kupujem, jazdím...). Je to čisto len otázka zo zvedavosti, lebo som sa s nimi zatiaľ nestretol na inetových obchodoch a v kamenných som sa ešte nepýtal.
posledný komentár: 21. 9. 2005 o 16:34
Nepíšte mi prosím, že si mám kúpiť fastop či koolstop a podobne (kupujem, jazdím...). Je to čisto len otázka zo zvedavosti, lebo som sa s nimi zatiaľ nestretol na inetových obchodoch a v kamenných som sa ešte nepýtal.
no samozrejme ze sa predavaju origos shimanacke brzdove dosticky. ja som osobne vo vrutkach asi pred 2 mesiacmi kupoval origos XTR metalicke brzd. dosticky. takze pekne pobehaj obchodiky a popytaj sa.
inac kupis ich aj na e-shopoch...
naprhttp://www.kolokram.sk/index.php?cPath=22_84&sort=2a&filter_id=6
Avsak pre tie dosticky skutocne nehra nic, vyssia cena a nizsu brzdny vykon ! Mam brzdy XT, kotuc tiez xt, ale po opotrebovani originalnych dosticiek, som dal lacnesjsiu nahradu, dosticky od firmy BBB, su o cca polovicu lacnejsie, vydrzia mi dlhsie, a brzdny vykon tiez stupol ...
takze tolko, z mojej strany, ked sme uz pri tom, tak sa chcem popytat, ci davate original, alebo tiez nejaku nahradu ?
a tiez mierne stupol brzdny ucinok.
ale nie ze by to vadilo, len pre informaciu.
zo zaciatku brzdili o dost horsie ako original, ale po par km a par ostrych zjazdoch ( poznate to - stlacite brzdu a zda sa vam ze sa nic nedeje, brzdite ocami) sa to vyrazne zlepsilo
teraz som kupil v akcii
ps este poznamka, su to Resinove platnicky, lebo na to aby som pouzival metalicke nejazdim tie spravne kopce