Čaw. Chcel by som sa popytat že ked si idem kupovat predstavec tak akej dlzky by mal byt. Da sa to niak vypocitat alebo od niecoho odvodiť??? A aky by mal mat uhol?
168jurky.. chceš vymeniť súčasný? Alebo si skladáš niečo nové?
Ak to prvé, pozri sa na svoj súčasný predstavec.. aký je dlhý, aký má uhol.. a si povedz, ako sa Ti na tom biku jazdí. Ak Ti všetko bude OK, tak kúp taký istý, ak sa Ti niečo nebude páčiť, kúp podľa nových požiadaviek.
Napr. ja by som pri sebe vedel, že mne dĺžka súčasného vyhovuje, akurát by som dal s 0° uhlom..
Ano chcem vymenit sučastny predstavec ale takisto chcem bymenit aj ram lebo som ho zlomil a aj tak by sa šikol vätši. Tak zabyjem dve muchy jednou ranou....
168jurky.. chceš vymeniť súčasný? Alebo si skladáš niečo nové?
Ak to prvé, pozri sa na svoj súčasný predstavec.. aký je dlhý, aký má uhol.. a si povedz, ako sa Ti na tom biku jazdí. Ak Ti všetko bude OK, tak kúp taký istý, ak sa Ti niečo nebude páčiť, kúp podľa nových požiadaviek.
Napr. ja by som pri sebe vedel, že mne dĺžka súčasného vyhovuje, akurát by som dal s 0° uhlom..
tak preco si ho neotocis dole hlavou? vtedy to vacsinou dava rovnobezku so zemou...
Poradí niekto kvalitný predstavec na Enduro/FR. Ja mam štandartne na biku TruVativ XR 3D. Rád by som to vymenil za niečo tak cca 1200,- aj bazár. Dačo na štýl RaceFace Evolve DH.
Poradte o hmotnosť mi nejde. Prípadne môžte rovno aj dať ponuky cez SS aby z toho nebol hned bazár.
presne tak. z bazaru ked tak nove veci, viacmenej nepouzivane,, ale to su pomenej take inzeraty veruze.. no a teda viete ako teda zistit a ake su rozdiely medzi rozn.dlzkou?
GaryFisher: ty si to vraj riesil, ci nie?? mozno sa mylim,,,
nedá mi nereagovať, osobne nemám problém kúpiť si jazdený predstavec, ktorý vypadá k svetu (aj taký jeden mám). strašíte tu historkami o zlomení a podobných veciach, ale v živote ste žiadny nevideli. nechápem.
nikto tu nevravel, ze sa neda kupit dobry predstavec z bazaru. ale kazda vec z bazaru nesie iste riziko ze sa ti pokazi kedze nevies ako s tym predchadzajuci majitel zaobchadzal...ked sa ti zlomi/pokazi napr salter tak sa v podstate nic nestalo ale ked ti praskne predstavec za jazdy moze z toho byt skaredy pad...len pre toto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sorry nijak som ti nepomohol ,ale aspon som sa postazoval
po druhe, pri otoceni rajd nesmies zavadit kolenami o ne...
(a pri endure je to jedno, lebo necumis pod kola ale dopredu...
tak preco si ho neotocis dole hlavou? vtedy to vacsinou dava rovnobezku so zemou...
http://www.bike-forum.cz/forum/foto_big ... 113329.jpg
Poradte o hmotnosť mi nejde. Prípadne môžte rovno aj dať ponuky cez SS
ak som predtým mal tento???
http://www.yatego.com/next-level-shop/p ... xr-3d-2007
+ hlavové zloženie ako na tomto biku http://www.kona.cz/2k6_kolo.php?bikeID=11
vidla DROP OFF IV 06
díkes
GaryFisher: ty si to vraj riesil, ci nie?? mozno sa mylim,,,