Zdravim,dnes mi prišiel novy bajk,no stalo sa že pri prevoze sa niekde ohla prehadzovačka. Reklamacia asi nebude mozna je to objednane z čiech. Budem musieť meniť celu prehadzovacku alebo sa daju vymeniť prve dva diely prehadzovačky,ktore sa poškodene? Ďakujem
prehadzovačka vyzerá v poriadku ale máš ohnutú patku prehadzovačky. možno by ju v servise dokázali narovnať. ale môže sa stať že pri narovnaní praskne takže bude treba potom kúpiť druhú.
Katko- ano reklamacia je mozna,no neviem či by to uznali a či by som im to vôbec mohol dokazat. Ja už nemam chuť sa z niekym dohadovať. S tym bicyklom som mal už tolko problemov ,že toho už mam po krk.
mala by to byt tato http://www.mojekolo.cz/ghost-patka-ez-1822 buď si ju kúpiš alebo ak mas niekde predajňu ghostov v okolí tam by to mali mať. ak nie nebude problém objedať
neviem síce aké problémy môžeš mať s bikom, ktorý si si predpokladám objednal z netu, ale ak prišiel v nejakej krabici a nebol poskladaný, tak nechápem, čo by si mal dokazovať...odfotím bike, pošlem mail, že toto sa stalo pri prevoze a hotovo...však ťa neprídu zbiť za to...na net tu vieš postnúť fotku s ohnutou pätkou, ale napísať predajcovi, že toto mi prišlo nie? divné...
Uhadol si presne to som prve urobil,no predajca ma odporucil na prepravcu dpd aby som si to vymahal od nich(v prispevku som myslel,že či mi to uzna prerpravca nie predajca),že oni to poslali v poriadku a maju od toho aj fotodokumentaciu pred zabalenim. Inak je to objednane z Pardubic a reklamacia nie je až taka jednoducha čo sa tyka dopravy a nie je ani najlacnejšia. A o tych inych problemoch čo sa začalo objednavkov až po platbu sa tu nebudem rozpisovať.
ak je to taka patka ako dal matko v odkaze, tak taka je pouzita na roznych znackach bicyklov.doma ju mame na ghoste aj haibiku, nebol problem ju kupit u predajcu oidvoch znaciek - jednu som kupoval u predajcu ghost, druhu u predajcu hai....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten prvý klbik od patky je na pevno.. ohýba sa druhý