mam meridu kalahari 590 a napadlo ma ze idem spravit taku mensiu upravu prevodnika na pilu. teraz mam najmensi prevodnik 22 zubovy a kedze asi taku pilu nezozeniem (hladal som taku na webe a nic 22 zubove som nenasiel)chcel by som ***** nejakym sposobom tie dva vecsie prevodniky. da sa to nejako? skusal to niekto? a treba mi potom kupit napinak na retaz aby mi nepadala? alebo staci len voditko na sedlovu trubku?
ak sa to neda urobit doma tak to kupim (hodte potom link na nejaku s mojim bikom kompatibilnu pilu s podobnym poctom zubov ako mam na najmensom prevodniku - 22)
dik za rady
aspon trapny link:
www.shimano.com
vopred diky
to bobo: v poslednom prispevku si pochopil ze co chcem. bud tie 2 vacsie pili chcem odstranit (ak sa to samozrejme bude dat), alebo kupim novu 22 zubovu pilu ktora mi pojde na moj stred a kluky- alebo sa ta pila neda od stredu odobrat?
No a preto mi je úsmevné, keď niekto nazýva 22 alebo 32 zubový prevodník pílou...
Vo favoritových časoch:
prevodník = šajba
dvojprevodník = dvojšajba
trojprevodník (už vtedy! na turistických!) = trojšajba = teraz tripla
píla = šajba (prevodník) s viac ako 53 zubami
to duxo: kluky na mojom biku su odmontovatelne. Ked ich dam dole stahovakom tak od stredovej osi sa prevodnik oddeli dakym dalsim stahovakom na prevodnik? alebo sa prevodnik neda od stredu oddelit?
uprava vulgarizmu - by PaliG
V prípade, že sú prevodníky ku kľukám navarené, tak môže byť problém oddeliť ich. Čo si vlastne myslel pod pojmom "stred" v tvojej poslednej otázke?