Na XT klukach som po zodratí XT prevodníkov (boli strašne mäkké rýchlo som ich zodral) bez problémov používal Race Face prevodníky, ktoré som potom založil na kľuky Race Face Evolve XC. Takže bez problému.
Teraz zháňam nové Race Face vydržali oveľa dlhšie, ale nikto ich nemá Neviete niekto prípadne poradiť ?
mam starsie kluky race face evolve xc a ten stredny ( 32 zubovy) xt prevodnik tam nedas kvoli tomu kompozitovemu unasacu. maly a velky prevodnik bez problemov.
Na XT klukach som po zodratí XT prevodníkov (boli strašne mäkké rýchlo som ich zodral) bez problémov používal Race Face prevodníky, ktoré som potom založil na kľuky Race Face Evolve XC. Takže bez problému.
Teraz zháňam nové Race Face vydržali oveľa dlhšie, ale nikto ich nemá Neviete niekto prípadne poradiť ?
mam starsie kluky race face evolve xc a ten stredny ( 32 zubovy) xt prevodnik tam nedas kvoli tomu kompozitovemu unasacu. maly a velky prevodnik bez problemov.
Už sme na kľuky Race Face dávali stredný prevodník Shaman, stačilo obrúsením trochu skrátiť tie štyri pätky aby zapadol na svoje miesto. Nebol to podobný prípad?
Opravujem - asi to nebol stredný prevodník, už si to dobre nepamätám.
mohol by si dat foto, akosi si neviem predstavit kolko materialu treba z toho odobrat aby to tam pasovalo (a hlavne ci to nebude mat negativny vplyv na funkcnost)
Plastový okraj som obrusoval, kým sa neobjavil kov. Kov už nebolo treba brúsiť. Už namontovaný prevodník je na druhom obrázku.
Práve som to bol vyskúšať. Veľký prevodník je pôvodný - Race Face. Zistil som, že medzi ním a prostredným prevodníkom Shimano je malá medzera (a tým pádom aj medzi malým a stredným zase väčšia medzera). Keď je vpredu reťaz na strednom prevodníku a vzadu dám siedmy pastorok tak reťaz začína šúchať o veľký prevodník. Na šiestom je to ešte v poriadku.
Následne zistená príčina: stredný Race Face je hrubší a má ozubenie od kľúk trochu ďalej - na prvom z obrázkov je vidieť že zuby sú cca 1mm odskočené od plochy prevodníka, ktorá je primontovaná o kľuky. Shimano treba podložiť, aby sa prevodníky dostali ďalej od seba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz zháňam nové Race Face vydržali oveľa dlhšie, ale nikto ich nemá
pokud bys chtěl ten na obrázku 44z stříbrný tak jeden mám volný
pokud bys chtěl ten na obrázku 44z stříbrný tak jeden mám volný
Ďakujem za ochotu
Teraz zháňam nové Race Face vydržali oveľa dlhšie, ale nikto ich nemá
http://www.ultrasport.cz/o/prevodniky
Už sme na kľuky Race Face dávali stredný prevodník Shaman, stačilo obrúsením trochu skrátiť tie štyri pätky aby zapadol na svoje miesto. Nebol to podobný prípad?
Opravujem - asi to nebol stredný prevodník, už si to dobre nepamätám.
Edit: Áno zohnal som ešte posledný kus z výpredaja potešilo ma.
Stredný prevodník - pri dierach na uchytenie stačilo zbrúsiť ten plastový okraj až po kov a zapadlo to na miesto.
Malý prevodník - pasuje bez úprav.
Práve som to bol vyskúšať. Veľký prevodník je pôvodný - Race Face. Zistil som, že medzi ním a prostredným prevodníkom Shimano je malá medzera (a tým pádom aj medzi malým a stredným zase väčšia medzera). Keď je vpredu reťaz na strednom prevodníku a vzadu dám siedmy pastorok tak reťaz začína šúchať o veľký prevodník. Na šiestom je to ešte v poriadku.
Následne zistená príčina: stredný Race Face je hrubší a má ozubenie od kľúk trochu ďalej - na prvom z obrázkov je vidieť že zuby sú cca 1mm odskočené od plochy prevodníka, ktorá je primontovaná o kľuky. Shimano treba podložiť, aby sa prevodníky dostali ďalej od seba.