mam taky problem. bol som sa dnes odviest a ked som siel dole kopsom a brzdil som zadnou brzdou tak asi po 150 som ju mal stlacenu skoro az na riaditkach. ked som ju uvolnil a znova stlacil tak sa vratila do povodnej polohy ale po opetovnom brzdeni bola zase skoro az na riadidlach. toto robi stale. olej som nikde nevidel vytekat ale jak by aj vytekal tak myslim ze uz by musel byt vsetok vyteceny vzhladom na to kolko krat my to uz spravila. toto robi stale. neviete co s tym moze byt? dik
Mám tiež Maguru Julie a stále jazdím. Ráno s hafanom aj o 7.hodine. Vonku je aspoň -6 stupňov. Cez deň takisto. Žiadne problémy už 2 roky. Neodvzdušňujem, nekontrolujem, len vymieňam doštičky. Mám odskúšané ako kvalitné doštičky BBB, dozadu som dal iné nové podozrivo lacné - brzdí, ale vydáva zváštny zvuk. Chýba jej aj účinnosť. Na jar ju vymením. O tvojom probléme si myslím že ak nie je hadička poškodená a nič tam nemáš otečené - môže byť zavzdušnená a vymenil by som aj kvapalinu. Podľa mojich skúseností chlad a mráz neprospieva, ale brzdy musia fachčiť správne aj teraz.
oné to vsetky brzdy FORMULA sa tak radi zavzusnuju
moje zadna K18 tak je tak isto maká a vonku po hodinke zase tvrda tak ako ma byt.
priznavam sa ze som isiel jazdil "nepredpisovo" dolekopec s zo stale stalecnou brzdou...no proste paradne sa mi vyberali serpentiny smykom ... ze to bude mat taketo nasledky by ma vo sne nenapadlo...jazdil som totis predtym AJ7...
moje K18 este v zivote nemali problem s chodom stale rovnake ani packa mi netuhla len trochu piskaju pri zahriati ale to je vse a ani v zime ich chod netuhne tak vyrazne ako na LX (mineral olej)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moje zadna K18 tak je tak isto maká
priznavam sa ze som isiel jazdil "nepredpisovo" dolekopec s zo stale stalecnou brzdou...no proste paradne sa mi vyberali serpentiny smykom
ozábu ma prsty