proste jedna dosticka je viac vonku ako druha a aj ked ide kotuc presne v strede skary v tele brzdy, stale sucha o dosticku. niekde som pocul zeby sa to malo trochu samo nastavit, no akosi sa mi to nenastvuje a stale je ta jedna viac vonku (sipka s otaznikom). pozeral som ze ci neije nahodou zle vlozena dosticka ale je dobre (moj laicky usudok strojneho inziniera
co sa s tym da robit? reklamacia je tazka (aj ked nie nemozna samozrejme) lebo som ich kupil cez ebay... budu s tym vediet nieco v servise spravit?
1. oba piesty sa vracaju naspat = musis otvorit nadrzku, zatlacit naspat ten piest co vytrca, musi cez vyjst vzduch cez dieru v nadrzke.
2. ten piest co vytrca sa stale vysuva viac a viac po kazdom stlaceni = jedine skusait nejako precistit, trochu premazat kvapalinou, ale pochybujem, ze to pomoze, najskor reklamacia (zazil som).
urobil som to co napisal tomPy, a v pohode to uz ide..
najprv sa to spravalo ako popisoval root v bode 2. - piestiky sa vysunuly obidva a zostali vysunute pricom pri kazdom stlaceni paky sa vysunuly viac a viac...
trochu som to nasilu rozchodil a uz je to v pohode.. akurat som si vysimol ze sa mi ohol disk pri tom ako ho zahrievalo a tlacila na neho ta jedna platnicka