Mam problem ze kazeta sa na jednom mieste akoby vychýlila z tej roviny v ktorej sa točí. čo stým treba spravit, dúfam, že nieje naboj zlý alebo nieco s tým , Je to vtedy iba ked tocim pedalkami, ked je koleso na "volnobeh" tak sa kazeta nehybe vobec, tak ako ma.
Kazetu teda presnejšie ORECH som ešte nerozoberal - radšej Vyskúšaj nejaký servis - MOC SOM TI NEPORADIL,ŽE? Ale na takéto opravy sa radšej nechytám - keď to neviem
Moja kazeta sa tiez hýbe pri otáčaní hore-dole cca. o milimeter, dokonca ako štandardne rapoce náboj, v mieste toho najväčšieho vychýlenia nepočuť na chvílu nič,no nepostrehol som žiadnu závadu spôsobenú týmto javom. Ako celok mi to radí mi dobre, reťaz sa nikde nezasekáva, všetko fachá ako má. Ak to máš nové a vadí ti to reklamuj. Môj náboj má za sebou 25tis km/5 sezón a ešte (subjektívne) minimálne nasledujúcu vydrží.
A nemôže byť ta kazeta povolena??? Lebo pokial ano tak tak staci dotiahnuť a hotovo...alebo tiež ak je aj kazeta dotiahnuta a stale to robi tim, že by tam bola vôľa tak existujju take podlozky ...
Mam problem ze kazeta sa na jednom mieste akoby vychýlila z tej roviny v ktorej sa točí. čo stým treba spravit, dúfam, že nieje naboj zlý alebo nieco s tým , Je to vtedy iba ked tocim pedalkami, ked je koleso na "volnobeh" tak sa kazeta nehybe vobec, tak ako ma.
mne sa na novom biku kazeta vychylovala mierne do stran pri pohlade zhora na najvacsie ozubene kolecko to bolo pekne vidiet pri tom ako som tocil pedalmi... reklamoval som to a vraj lozisko v naboji bolo v riti.. made in USA
ono asi je cely naboj v prdeli ja som mal kedysi deore naboj a aj na voľnobeh kazeta robila osmičku.
po čase sa rozsypal , reklamoval som a dalši robil to iste tak som sa ho zbavil.asi vyrobna vada.
Ty asi budeš mať len vakel na orechu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no to myslim
mne sa na novom biku kazeta vychylovala mierne do stran pri pohlade zhora na najvacsie ozubene kolecko to bolo pekne vidiet pri tom ako som tocil pedalmi... reklamoval som to a vraj lozisko v naboji bolo v riti.. made in USA
po čase sa rozsypal , reklamoval som a dalši robil to iste tak som sa ho zbavil.asi vyrobna vada.
Ty asi budeš mať len vakel na orechu.