neviete poradit ako zistim ci zuby na trojpile uz nie su moc vydrane??..ide o to ze retaz mi akoby sucha o nieco ale nevidim tam nic take, ani o presmyk ani v prehadzovacke o nic nedre...retaz je nova, kazeta tiez... akoby bola retaz volna v zuboch na pile...
neviete poradit ako zistim ci zuby na trojpile uz nie su moc vydrane??..ide o to ze retaz mi akoby sucha o nieco ale nevidim tam nic take, ani o presmyk ani v prehadzovacke o nic nedre...retaz je nova, kazeta tiez... akoby bola retaz volna v zuboch na pile...
presne to mi robi teraz odkedy som menil kazetu HG-50 a retazHG-53
mozno mas v retazy trocha prachu v článkoch ktory vydava blbe zvuky vo vnutry retaze mne to tez robilo...skus ju chytit a zohni nejaku cast do praveho uhla ci to vydava nejaky zvuk
neviete poradit ako zistim ci zuby na trojpile uz nie su moc vydrane??..
Pohľadom. Najlepšie, ak si môžeš pozrieť nové šajby, ale také isté, t. j. výrobca aj typ a svoje. A zistíš, či ich máš ošľahané. Výška a hrúbka zubov, či sú vymačkané...
vsetko som vycistil uuuplne do cista do cista ....ziadna spina tam nemoze byt....nemyslim ze by mi nepasovala retaz s kazetou, vsetko je to XTcko, retaz, pila aj kazeta...asi budem musiet skusit novu pilu...
ked mas vsetko nove skontroluj znitovanie retaze...a vedenie retaze cez kladky saltra,a nastavenie..kladka musi byt presne pod pastorkom...
ja som pred nedavnom nahodil nove prevody XT retaz C9 a vsetko ok bez skakania...slape jako hodinky
retaz mi neskace vobec....ide o to ze pri slapani vzdava retaz taky zvuk...neviem ako to popisat.....je to take suchanie alebo .....no neviem, to treba pocut...ale skakanie retaze to nieje urcite....skusim sa este pohrat so saltrom
taky zvuk ako keby to islo na sucho
dnes sa mi roztrhla retaz, tak zajtra skocim do servisu nech mi to znituju a nech sa mi na to pozru a potom vam poviem. tlacil som 4 km .
tak bol som v servise a znitoval mi to aj ked ju musel trochu skratit lebo vonkajsi clanok bol ohnuty jak som to trhol takze retaz je trosku kratsia ale to az tak nevadi
a ten zvuk som uz nepocul ked som isiel zo servisu, takze to bolo asi zle znitovane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne to mi robi teraz odkedy som menil kazetu HG-50 a retazHG-53
ja som pred nedavnom nahodil nove prevody XT retaz C9 a vsetko ok bez skakania...slape jako hodinky
dnes sa mi roztrhla retaz, tak zajtra skocim do servisu nech mi to znituju a nech sa mi na to pozru a potom vam poviem. tlacil som 4 km
a ten zvuk som uz nepocul ked som isiel zo servisu, takze to bolo asi zle znitovane