Včera som zistil, že mi nepripočítava celkové km Skúšal som reset computera a nepomohlo a keďže je návod v CZ viac ako strohý tak už mám nervy v riti. PLS majitelia SIGMY poraďte. Resp. budem riešiť reklamáciu
Všetko ostatné fachčí ako má Pamäťový čip drží nastavenia aj po celonočnom vybratí batérie Skôr by som videl problém v tom, že som magor a niekde v nastavení som urobil chybu - lebo ten návod ozaj stojí za <l>
Počíta to úplne všetko ako má, len nepripočítava celkové km už k tým čo som do neho naťukal zo starého tacháča manuálne. Ešte som si myslel, že to resetnem úplne a začnem pekne od 0 ale pamäťový čip v tej SIGME si to pamätá aj po vybratí baterky na 9 hodín a ak máte niekto SIGMU, tak viete, že ten návod v češtine tam ani nemuseli prekladať
matt Dík. Ak to už teraz nepôjde, tak ho pošlem do prdele. Aj keď si myslím, že bol nastavený dobre aj pred tým - uvidím, či som debo alebo sa tento SIGMA kúsok nezdaril
Problém vyriešený Pravdepodobne bola chyba v tom, že som si najskôr nahodil km z predošlého tacháča. Teraz som všetko komplet resetol. Od nuly mi to potom meralo celkové km a až potom som nahodil tie už odjazdené km z predošlého tacháča. Vyzerá to tak, že to bol len nejaký softvérový problém - inak si to neviem vysvetliť. Ďakujem mattovi za návod v SK krorý je o 100% lepší ako ten priložený v CZ a dík aj ostatným za ochotu
Premyslam kupit Sigma BC 1609 len neviem ci kablovu alebo bezdrotovu verziu. Zatial som nezistil ziadnu vyraznu vyhodu bezdrotovej - len to ze je trochu drahsia. Co mi poradite? Dik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
máš tam 2 vzdálenosti pro různé kola a celkovou takže mrkni pořádně co ti to počítá a co ne
http://www.sloger-eu.com/sk/navody_sk/BC1609.pdf
ak nie, vies co s nim