zdravim na bicykli som vymenil retaz aj zadnu kazetu a stale sa mi zda ze ta retaz nieje napnuta tak ako by mala byť ,ked prestanem slapat a zrazu idem zacat slapa a zatiahnem tak sa mi zda ze je tam velka .a este nou a strasne hadze ked idem po nerovnostiahc nejakych neviete cim to je?
no tak vzadu mam kazetu na 9prevodov a kupil som tam retaz na 9 prevodovu kazetu a hej ma presne taky isty pocet clankou len ta predtim bola sram a teraz mam shimano aj kazetu aj retaz
Pokial si dal kazetu s takym istym poctom zubov 11-32 alebo 11-34 ako bola povodna a k tomu retaz s rovnakym poctom clankov, tak je vsetko OK a nezalezi ci Sram alebo Shimano...
ako suchat??? ta retaz je dobra podla mna nemoze byt problem v niecom inom v prehadzovacke alebo niečo zo zadnim naboj ??lebo ked pretacas akoze retaz dozadu tak to tam ma tak tukat no a mne to tuka strasne potichu a tazko sa mi do pretaca teda tak ako keby tam bola nejaka necistota alebo neico take
standartne maju nove retaze 114 alebo 112clankov...vzdy skracujem na 110 pri pouzitej kazete 11-32....a neni problem,tak si to zrataj....
este mozes mat vytahanu pruzinu na prehadzovacke....ak nechavas stale zaradeny tazky prevod pocas odpocinku biku....
no prizina v prehadzovacke je ok ta prehadzovacka ma len rok a je to sram x-9 a nic tam vitahane nieje....aaa myslim ze je problem v tej veci co drzi kazetu teda v tom co ju na volnobeh toci neviem ako sa to vola a ani neviem ako to opravit
do servisu sa mi s tym ist nechce to zase budu peniaze odomna pitat a najracej by som si to spravil doma aby som vedel ako na to ked sa mi to zase stane takato vec
.no ak mas teda retaz skratenu dobre tak sa ti tocí tažko "orech" teda volnobežka.shitmano nabojov som rozoberal plno.pokial si zrucny a mas trochu tech.myslenie tak sa možes do toho pustit ale nieje to robota na 20 minut a pokial to budes robit 1. krat tak minimalne na 3 hodiny.dam ti jednu radu ktoru som ja nedostal.myska ložisk ma opacny zavit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Retaz mas cez menic prevedenu dobre?
ale vzdy som daval dole 3 clanky aby to pasovalo.
este mozes mat vytahanu pruzinu na prehadzovacke....ak nechavas stale zaradeny tazky prevod pocas odpocinku biku....