zdar, neviem pozhanat tlmicovy olej sae 2.5w ani za nic. nasiel som ze to vyraba putoline, castrol, motorex ale do vsetkych predajni kde som zavolal povedali ze maju az od 5w. tiez som obvolal vsetky (!) benzinky v meste a bez vysledku.
pls hilfe! jedina stopa po takomto oleji skoncila v jednom obchode v banskej bystrici ale v kosiciach nic. tak ked niekto viete nejaku dalsiu znacku co vyraba 2.5w fork oil abo cosi podobne tak poradte.
vopred vdaka za akekolvek napady.
No pekne. A ja som sa dnes pol dna sral so Swingerom a nie a nie ho po zlozeni nastavit. Dal som tam 5ku, tak uz mi je to jasne. 2.5W som nevidel nikde ani ja, ale ten motorex by mal byt v poho.
uz som nasiel lepsi som kde to maju o 65sk lacnejsie (krompachy - http://www.motonova.sk/ ) cize nie 400 ale 335... ako keby som mal dobierku v cene.. a pojdem si po to asi osobne bo vlak a dobierka vyjde na to iste a aspon to bude hned doma
sorry OT ...2.5W...to je uz ako voda...neviem do coho to ides davat,ale pri teplotach okolo 30 ako su na SK ??....ako som bol teraz na Sk mal som vo vidle 7.5W som mal rebound takmer na doraz....
Vobec nejde o to ci si lahky alebo tazky. Olej nieje pruziace medium. Cim je redsi, tym vacsia je citlivost. Ked tam das hustejsi, nenastavis poriadne utlm (konkretne Swinger). A bavime sa o tlmici. O vidlici ale plati to iste, cim redsi, tym vacsia citlivost, ale tiez treba mysliet na nastavenie utlmu. U vidlic sa pouziva najcastejsie 7,5. Ja som vymenil za 5W a je to o dost lepsie.
Takze voda nevoda, lahky nelahky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a uz to mam - krompachy
A kde je problem? Poslu aj postou, vola sa to tusim dobierka
Bral som od nich Motorex 7.5
edit> imino sp.no neviem co si tam ma povodne atd. ja to chcem do swingera
Takze voda nevoda, lahky nelahky.
no konecne mam ten olej ide sa nalievat!