tá biela vec na obrázku, akurát že toto je DH pružina čiže ty nepotrebuješ taký dlhý spacer ale stačí tak 3-4 cm, záleží aké tvrdé to chceš mať copyrightwww.hdforums.com www.hdforums.com
jasné niaka trubka može byť ?? lenže ja tam bole natom mám ten spoacer.. a tam je taka priehlbinka do kt. sa vopchá taka tyčka čiže ak by som tam dal tu rurku tak by to spadlo dole nie ??
čím dlhší bude spacer tým bude aj pružina tvrdšia, čiže musíš nájsť nejaký kompromis, na odmeranie a skúšanie akú dĺžku potrebuješ tam môžeš strčiš v podstate hocičo čo nepoškodí vidlu, niečo podobného tvaru ako je spacer na obrázku, napr nájdeš niečo čo tam sadne a bude to dlhé 4 cm napríklad, strčíš to tam, zavrieš a postláčaš vidlu či ti vyhovuje tvrdosť, ak nie musíš nájsť niečo tvrdšie atď, a nezabudni že si vieš časť tvrdosti dofúknuť, takže nie že tam narazíš niečo extra dlhé a bude to tak tvrdé že tam nebudeš musieť ani fúkať, alebo jednoducho kúpiš tvrdšiu pružinu ak máš nato peniaze a tým ti tieto starosti odpadávajú
no chcel by som kupyť pružinu len neviem aku taketo sa už asi nevyrábaju.. ale skusim to stím spacerom.. a da sa to kupyť ??a ked ju dofukam tak ide tak divne chod..
myslím žeby tam mala sadnúť hocijaká pružina, neviem ešte som nemenil pružinu za tvrdšiu, treba zmerať priemer a malo by to byť ok, neviem, spýtaj sa v obchode, ja mám "homemade" spacer
no neviem akože už som si našiel pružinu ale neviem či by pasoval priemer.. ale spravím to stím spacerom .. a ešte že ked to podločím tak pružina bude viac stlačená no a nebude potom menší doraz ??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.