takze zatial co som pozeral hlavne sa mi pozdavali tie sigmi je ich tam cca 5 v cene od 1700sk do 3500sk moj favorit je asi toto: http://www.nakup.sk/index.php?page=6&itm=8075
chcel by som to aj na bajk ale hlavne na behanie...nepotrebujem nejaku masinu za 10 tis. ale nech to nie je uplny shit... popripade poradte co mate co odporucate...
Hac4 pro ma kamos, super masina, plno funkcii, treba na zaciatku studovat navod, lebo tlacitka maju vela funkcii a tie sa spustaju roznymi kombinaciami, takze zo zaciatku budes na to cumet jak moja babka na pocitac.
Ale ked si zvyknes tak potom budes mat pozitok. Je tam trochu pomaly interface s PC. a Nevyhodou je aj to ze tam ide plno bateriek, a moc nevydrzia, teda v zavislosti od pouzivania.
Ale inac masina dobra, len mne sa zda ze je zlozita (ovladanie).
Tak včera som omrkol SUUNTO t3c black polished a vyzerajú famózne. Len uvažujem, či mám hodiť do toho toľké prachy. Lebo chcem aj hodinky, aj pulzmeter. A toto by bolo riešenie dva v jednom Samostatne hodinky a pulzmeter vyjdú cca to isté. Tak neviem.
Triki a myslis, ze sa moze ten snimac vybit este pred tym ako ho kupim? lebo mne nefunguje uz od zaciatku...
Tiež mám CS400 (prakticky to isté čo CS600) a stalo sa mi asi po mesiaci používania že mi prestal fungovať tachometer (samozrejme tým pádom celý záznam tréningu/závodu). Keďže Polar ako taký fungoval myslel som si že speed senzor odišiel do pápá. Pre istotu som vymenil baterku v Polare a senzor začal fungovať. Baterka mala už niečo okolo 3V, takže chyba bola tam. Potom som vymenil baterku aj v snímači TF a odvtedy mám pokoj (teda až na ten nešťastný hrudný pás ktorý mi začal v poslednej dobe trochu štrajkovať - po asi 160hod. používania). Na to že je to ***** v oblasti športových snímačov hrudnej frekvencie ma to trochu sklamalo (nemyslím tým náklady na 2 baterky, len tá "oštara" s menením a kupovaním bat. naserie).
ja som kupoval v lete novu CS600ku a mal som ten isty problem. Hrudny pas raz fungoval taz nie. Vymenil som v nom baterku a je po probleme.
Mam ten isty problem s hrudnym pasom u CS 600,po 5 mesiacoch mu trva 10-15 min,kym zacne ukazovat realne hodnoty,no otras...
A CS600vku mam uz druhy raz na reklamacii,najskor odisla uplne,potom mi ju poslali z DE akoze opravenu... Vymenili creva super sposobom,dali tam ine creva,kde nova baterka nevydrzala ani jeden den,zralo to ako drbnute... Som maximlne sklamany po poslednych skusenostiach...
Nuž to je dosť zvlášte takéto problémy u polaru.
Ja mám Ciclo už tretí rok a bez problémov.
Tiez ma to prekvapilo,najma kedze som kupoval jeden z vyssich modelov,ktoreho MOC je cez 300 EUR...
Na stanku Polaru v Brne som sa od predajcu dozvedel,ze bola kopa vadnych serii hlavne u modelu CS600,takze sa majitelia asi maju na co tesit..
Kazdopadne vidim,co sa tyka hrudnych pasov,tak ma s nimi problemy kazdy,kto ich casto pouziva,nic nevydrzia... Este ze som si nechal staru Sigmu 2006,aj ked obcas na chvilu vypadne signal rychlosti alebo hrudneho pasu,tak v tomto pripade je bezkonkurecna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ked si zvyknes tak potom budes mat pozitok. Je tam trochu pomaly interface s PC. a Nevyhodou je aj to ze tam ide plno bateriek, a moc nevydrzia, teda v zavislosti od pouzivania.
Ale inac masina dobra, len mne sa zda ze je zlozita (ovladanie).
Tiež mám CS400 (prakticky to isté čo CS600) a stalo sa mi asi po mesiaci používania že mi prestal fungovať tachometer (samozrejme tým pádom celý záznam tréningu/závodu). Keďže Polar ako taký fungoval myslel som si že speed senzor odišiel do pápá. Pre istotu som vymenil baterku v Polare a senzor začal fungovať. Baterka mala už niečo okolo 3V, takže chyba bola tam. Potom som vymenil baterku aj v snímači TF a odvtedy mám pokoj (teda až na ten nešťastný hrudný pás ktorý mi začal v poslednej dobe trochu štrajkovať - po asi 160hod. používania). Na to že je to ***** v oblasti športových snímačov hrudnej frekvencie ma to trochu sklamalo (nemyslím tým náklady na 2 baterky, len tá "oštara" s menením a kupovaním bat. naserie).
ja som kupoval v lete novu CS600ku a mal som ten isty problem. Hrudny pas raz fungoval taz nie. Vymenil som v nom baterku a je po probleme.
Mam ten isty problem s hrudnym pasom u CS 600,po 5 mesiacoch mu trva 10-15 min,kym zacne ukazovat realne hodnoty,no otras...
A CS600vku mam uz druhy raz na reklamacii,najskor odisla uplne,potom mi ju poslali z DE akoze opravenu... Vymenili creva super sposobom,dali tam ine creva,kde nova baterka nevydrzala ani jeden den,zralo to ako drbnute... Som maximlne sklamany po poslednych skusenostiach...
Tiez ma to prekvapilo,najma kedze som kupoval jeden z vyssich modelov,ktoreho MOC je cez 300 EUR...
Na stanku Polaru v Brne som sa od predajcu dozvedel,ze bola kopa vadnych serii hlavne u modelu CS600,takze sa majitelia asi maju na co tesit..
Kazdopadne vidim,co sa tyka hrudnych pasov,tak ma s nimi problemy kazdy,kto ich casto pouziva,nic nevydrzia... Este ze som si nechal staru Sigmu 2006,aj ked obcas na chvilu vypadne signal rychlosti alebo hrudneho pasu,tak v tomto pripade je bezkonkurecna
Praveze zatial este nefunguje