neviete kde zohnať taký Ciclocontrol HAC 4 Pro Plus USB za čo najlepšiu cenu, prípadne poradiť niečo s podobnými vlastnosťami? Totiž vo co go... našiel som dotyčný celkom milý kus hardwaru na amazon.de za very nice discount price (150 EUR!!!), ALE tí germánski nedorobenci nedodávajú na našu rodnú hrudu! Z čoho vyplýva, že som VEĽMI naklonený nákupu cez net s dodaním FedExom priamo do nenechavých plutiev.
Ten záznam pulzu v závislosti na km sa viac ako hodí, výškomer/teplomer zasa až tak nepotrebujem (to prvé som schopný pokryť GPSkom s barosenzorom, to druhé cítim
http://item.express.ebay.de/Sport_Radsp ... xpressItem
139 EUR + 20 EUR postovne celosvetovo
Neviete nahodou ci je meranie pulzu pri tomto stroji kompatibilne s Polarom? Mam totiz textilny hrudny pas od polaru a keby sa dal pouzivat s tymto tak by to bolo velmi zaujimave cenovo aj funkciami.
Na Ebay je ponuk za cenu okolo tych 140 EUR celkom dost. Inac vyzera ze to je tohtorocny model, a 2008 uz ho nebudu robit, aspon na webke som ho nenasiel, takze tie ceny este pojdu asi dole o par percent. Ale nie na Slovensku...
Tie komunikačné protokoly pás/device sú brutálne proprietárne, každý výrobca si to rieši po svojom. Aj preto aby to neinterferovalo s čímkoľvek, čo prepláva okolo, vrátane pásov iných výrobcov. Čiže - mizivá pravdepodobnosť.
Ale s tymi protokolmi to nieje celkom tak ako pises. Vacsina pulzmetrov pracuje s tym istym / podobnym protokol, najme pokial ide o nekodovane analogove prenosy. Preto napriklad ked sa postavis na nejaky Technogym kardio stroj v posilovni s polar pasom na sebe, tak voala
Ja som sa pytal ci nahodou prave ciclosport nepouziva nejaky odlisny protokol/prenos. A ci s touto konretnou kombinaciou nema niekto skusenosti. Dokonca ma ten HAC 4 zaujal natolko ze som potom popozeral nemecke fora a vela ludom ta kompatibilita funguje... Ale holt nie kazdemu, bolo tam dost ludi ktorym to neslo spolahlivo, aj ked to boli vacsinou ohlasy s pred 2-3 rokov.
Ale keby si nahodou ten HAC kupil, tak pls potom napis nejake dojmy z neho... spolahlivost, nachylnost na rusenie a pod...
Leider können eBay Express-Einkäufe nur an Adressen in Deutschland verschickt werden.
Geben Sie bitte eine Lieferadresse in Deutschland ein, um den Kauf abzuschließen.
http://cgi.ebay.at/CICLOSPORT-HAC-4-PRO ... dZViewItem
To je cez normalny Ebay, nie express. Ja som si takto objednaval uz zopar veci a bez problemov, dokonca aj komplet lyze mi poslali na SK
Pripadne si na ebay.at daj vyhladat ten zazrak, bolo tam viac ponuk nanho...
Ja nad tym tiez rozmyslam a bodli by nejake skusenosti s tym HAC4 Pro Plus. Tak ak ho mas tak pls napis nejake dojmy
normálne totiž urobíš len platbu do 100 EUR
počkám kým budem mať novú platobnú kartu a povolím si výpis transakcií...
suunto ( keby niekto vedel poradiť kto reálne v SK robí servis bol by som povdačný)
ALE otázka zneje:
konkurz vyhral polar S725 X team edition
http://www.top-trend.sk/new/index.php?s ... c=3&id=129
vie niekto poradit KDE a AKO to kupit za prijatelnu a rozumnu cenu
(tzn lepšie ako ponukaných 10500)
podmienka blizko rýchlo lacno a samo že zo zárukou
vďaka
Skús prezrieť túto tému kde-kupit-najlacnejsie-polar-s725x
ja som nad 725kou rozmýšľal, ale kvôli týmto veciam vyhral HAC 5, ešte vyriešť konverziu do .hrm aby som mohol použiť polarácky soft...
(tzn lepšie ako ponukaných 10500)
podmienka blizko rýchlo lacno a samo že zo zárukou
vďaka
ked som kupoval svoje, kontaktoval som priamo dovozcu - p. Vala z PN, velmi dobre som sa s nim dohodol...
2tulenik: baterky si menim sam, aj tu v hrudnom pase...
ale v snimacoch nevymenis... ten hrudak je asi najmensi problem
sjupr by bolo fakt najst nejaky konvertor ciclosporteckych/polarackych/suuntackych formatov, aby sme si este mohli vybrat, v ktorom softe si to vyhodnotime