pokukal som aj mtbr.com, konkrétne tu http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=379784 a nie som o nič múdrejší... zdá sa že to bude všeobecný problém...
x.7 som už mal raz komplet rozobratú, vyčistenú a robilo to stále
takže, koľkým z vás to robí tiež?
x9 2006 jeden pár
x0 2008 jeden pár
žiadny problém... ale ak mi to teraz začne, tak za to môžeš ty...
kvalitné.
Teda povodny zamer bola vymena lanka ale nakoniec sa mi to rozobralo cele. Katko vdaka za link
No a k tvojmu problemu, asi sa nevyhnes tomu a budes to musiet rozobrat. Packa sa nevracia pravdepodobne preto, ze vyskocila pruzinka, stalo sa mi to raz pri skladani (alebo sa ulomila). Pozor pri rozoberani, z kazdej strany by tam mala byt predpata pruzina tak aby si ju nestratil. Keby si bol z Ba tak by som ti s tym rad pomohol ale Za je kusok dalej
no ale ako hovori moj bratranec " DOBRE VECI JE POCUT"(plat to pre prehadzovacky,naboje...)
Zdar!
posledný príspevok navrhuje isté riešenie, keď budem doma kuknem na to...
To nie je len pocit,ale ono to tak naozaj je.Shimano to sú švajčárske hodinky.Presné a tiché.
Sram je proste taký,že každé preradenie musíš jednoducho počuť.A neboj sa japonec toho znesie teda dosť.
skúsim to pozrieť zhora, keď tám dole tú plastovú krytku, spodok sa mi rozoberať nechce, vyžaduje to predsa len viac rúk a očí...
Čo sa týka šaltrov u shimana tak po x rokoch jazdenia ja nevidím absolútne žiadny problém.
Sram je proste taký,že každé preradenie musíš jednoducho počuť.A neboj sa japonec toho znesie teda dosť.
ma lX ove radenie uz 6tu sezonu a slape ako hodinky ,... pekne ,presne,ziadny problem