Teraz mam na bicykli Alloy doublewall,ale uz som spravil osmicku na prednom aj na zadnom....
Mam to vymenit a tie Alloy si nechat do zasoby???
Tie deorecka mozem kupit fakt za malo prachov,ale chcem vediet,ci su lepsie,horsie,alebo zhruba rovnake...
posledný komentár: 28. 7. 2019 o 15:36
Na tie svoje Alloy sa musim este kuknut doma poriadne.V popise biku na nete je napisane iba Alloy doublewall,preto som to blizsie nespecifikoval...
Ozaj a hej....ponuka mi cele kolesa.On tam asi videl,ze naboj je deore,tak povedal,ze aj rafik.Ja som doteraz nevedel,ci to vobec existuje...takze uz viem,ze nie.
Zase úplne na hovno nie sú. Ja mám zadný náboj tiež deore - ale čo už keď je tam od výroby. Keď odíde, vymením za niečo lepšie.
Ale nenapísal si, či je nový alebo jazdený. Ak jazdený, zase záleží na tom, že koľko....
Naboje urcite nie su model 2006.Urcite su vyrobne starsie.
good joke
k teme: deore rafiky by to boli jedine ak by to boli cele kolesa od shimana (neviem, ci sa vobec v rade deore aj robia)...to ze tam mas alloy dw znamena akurat to, ze su hlinikove a dvojstenne - chcelo by to vediet vyrobcu a typ. ale zrejme to bude nieco cinske
na naboje deore som zatial pocul asi 1% kladnych ohlasov
Tie,co mi ponukal "deore"
Kazdopadne si zanesiem do servisu vycentrovat tie moje a asi rovno ,ked uz to budem mat zhodene vymenim aj naboj.
Mohli by ste mi prosim niekto odporucit kvalitny naboj? Premyslal som o LXkovych,alebo XTckovych. Nejake kvalitne ine ako shimano__?
Za kazdu radu a skusenost budem vdacny.
http://www.author.sk/verbal/334/
doteraz som nic take nepocul. nabuduce skus hned hodit aj link na ne