a neviem prečo je bikovanie na V-éčkach šialenstvo,ja mám véčna aj na tom "hopsacoim biku",mám ich dobre nastavené,dobré gumičky,bowdeny a lanká a brzdí to slušne
mamka ti odkazuje, ze si si zase zabudol zobrat tabletky na hlavicku...
a brzdy ti netreba
a zober take spice aby ti dosiahli od naboja po rafik
k teme: vies co daj tam prvy vyplet aky uvidis a hlavne chod uz jazdit a kasli nato ci je tam hento alebo toto...
..rafik berem Xc 717 ale neviem ake tomu adekvatne spice a niple alebo mam brat xm 317
rozdiel medzi 717 a 317 cenovo je dost priepastny ale podla tych kecov co su o nom pisane mal by vydrzat viac ...jazdil niekto na 717 rafik pre v brzdy
...inak xc je cross country a xm cross mounting to je ako enduro:S
...a aby ste si nemysleli ze sa uplne spolieham na Vas tak som nasiel
spice DT competion a champion
...niple pro lock alu alebo brass(vysvetlim alu ako Hlinik a brass ako mosadz) co je lepsie alu je lahsie ale to nie pre mna az take podstatne ...podstatne je aspon pre mna zivotnost >:D<
....koniec ......>:D<.......X(........a myslite ze na ten bombovy rafik bude stacit novatec 4 loziskovy ..furt sa o nom tu keca a tiez sa tu kecaju take bludy ako author naboj je dobry...:X ´jedna sa o zadny(rear)naboj
............Aha ved to som uz pisal v predchadzajucom pripevku no nic ked som to uz napisal tak to predsa nezmazem Taka snaha
...takze nebudte zabrdeny a este dneska mi odpiste vdaka... idealne by to bolo okolo 18:00 do 22:00 popripade aj ihned ......den bez biku je pre mna ako den ...:X:X:X:X:X:X:X
...ale som nazoru ze vsetko s mierou minuli rok ma stal bike okolo 25 000sk,kazdym rokom sa to zvacsuje tento rok to vypada 35- 45
...trochu so surfoval na vlnach internetu a dosurfoval som na strankach Mavic ... 3 rafky s roznymi cenami :
- xc 717 2000sk...inak neviem ci tento rafik nie je len keramika ...keby bolo tal neberem
-xm 719 2000sk
-ex 721 2000sk
-xm 317 1000sk ten sa mi asi najviac pozdava aspon ta cena i ked postrada funkcie xc 717 ..neviem je dobre si za tie vlastnosti priplatit
...jazdim nezavodne xc
...este spice a niple k tom rafiku ake mi odporucite
...za odpovede vopred vdaka