cafte chcel by som sa spytat aky ram si mam kupit na FR rozhodujem sa medzi CTM Raptor a Leader Fox Cocain, alebo ak viete o niecom inom v tejto cenovej kategorii...
cafte chcel by som sa spytat aky ram si mam kupit na FR rozhodujem sa medzi CTM Raptor a Leader Fox Cocain, alebo ak viete o niecom inom v tejto cenovej kategorii...
tak tieto ramy na FR asi tazko, tam sa pouzivaju fully, ale ked uz chces tak ten CTM Raptor vydrzi viac
OT: Quasko. uz chodte nekam s tyma narazkama, mozno ho bavi len sa tak motat po lese, hladat traily, skoky a chce nieco jednoduche odolne. Nekastujme sa tu
Takze asi caprnka na to ti mozem poskytnut DJ2
keď ti praskne čaprnka, tak žiadny problém, zvaríš a jazdíš ďalej..ale keď praskneš Cocaine alebo Raptor, tak tam ti zvar moc nepomôže, hold hliník bude oslabený a nikdy to už nebude tak pevné ako predtým...v tom má čaprnka veľkú výhodu..
Ved ten jeden ju ma znovu zvarenu a ten druhy s prasklinou ide asi kupit novu. Hlinik sa da zvarit, len potrebujes vediet presne aka to je zliatina, ako to zvarit a nasledne tepelne upravit a vediet to
jednoznacne dp cocaine ja ho mam na dh/fr a mam tam rs domain a drzi us celu sezonu a myslim ze bude aj minimalne 2dalsie uplna supa za tu cenu kup si ho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No neako zacat treba....a nemam tatka s mesacnym primom nad 50 000
tak tieto ramy na FR asi tazko, tam sa pouzivaju fully, ale ked uz chces tak ten CTM Raptor vydrzi viac
Takze asi caprnka na to ti mozem poskytnut DJ2
edit
Poriadne fr je toto : http://www.nsmb.com/page/s/2670/rampage-video
a ako ste to volali?
stqeno: sväta pravda...
k tym ramom, skor ten raptor, uz ked taka cen.kategoria
ale ked to das do nejakej firmy kde s tym maju skusenosti tak za nejake 4 kila to mas zvarene a jazdis s tym dalsich par rokov
edit
Poriadne fr je toto : http://www.nsmb.com/page/s/2670/rampage-video
A ty jazdys taky Fr co si dal video?? lebo podla mna to us nieje Fr ale ...
Lebo ja jazdim nico taketo http://www.dh-positive.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=1